Skip to main content
Összehasonlítás 1

A legjobb szauna és jakuzzi kiegészítők

By augusztus 10th, 2023Hírek

A legjobb szauna és jakuzzi kiegészítők

A legjobb szauna és jakuzzi kiegészítők

Az otthoni szauna és a jakuzzi a kikapcsolódás, feltöltődés tökéletes helyszíne. Az élményt pedig tovább fokozhatjuk egy-két kiegészítő beszerzésével. Legyen szó aromaterápiáról, korlátról, belépőről, tetőemelőről, thermotetőről vagy víztisztítóról, a Wellis kínálatában minden hasznos szauna és jakuzzi kiegészítőt megtalál!

Jakuzzi karbantartás

Kulcsfontosságú a jakuzzi vízminőségének fenntartása, illetve a medence karbantartása. A Wellisnél megtalál mindent, ami ezekhez szükséges. A különböző vegyszerekkel beállítható a tökéletes vízminőség. Ráadásul ezt nem is kell feltétlenül kézzel megtennünk, a W.I.S. okos vízelemző automatikusan szabályozza a víz minőségét.

A szűrők karbantartására is ügyelni érdemes. A szűrőbetéteket cserélni, tisztítani kell, utóbbira kínál megoldást a kézi szűrőtisztító. A vízben felgyülemlett koszok pedig a Spa Wand kézi porszívóval könnyedén eltávolíthatók.

Kényelem és spórolás

A kényelem és a biztonság mindig elsődleges szempont. A vizes környezet gyakran csúszik, könnyű balesetet szenvedni. Hogy mégse történjen baj, ajánlott a belépőkről, korlátról gondoskodni. Ezeknek köszönhetően mindig a legbiztonságosabb körülmények között tud ki- és beszállni.

A jakuzzi használati költségének nagy részét a víz fűtése teszi ki. Épp ezért a kültéren elhelyezett medence esetében elengedhetetlen a thermotető használata. A fűtési költségek csökkentésében pedig hasznunkra lehet a Wellis PeakLife hőszivattyú, amely a környezeti hőt használja fel a fűtéshez, vagy akár hűtéshez. Az eszköz használatával az energia költségek 70-75%-a megspórolható.

Aromaterápia

Aromaterápiának nevezzük, amikor különböző, természetes illóolajok párologtatásával érünk el kedvező hatásokat. A kifejezés csak a 20. században jelent meg, azonban már az ókori egyiptomban is használták az illatok jótékony hatásait. Az aromaterápia kiválóan lazítja a testet és lelket, számos beteség gyógyításánál, kezelésénél alkalmazzák.

Mind jakuzziban, mind pedig szaunában is elérhető ez gyógymód. A Camylle aromaterápia használata szaunában rendkívül egyszerű. 10-20 ml illóolajat fel kell higítani 1 liter vízzel, majd ezt önteni a szauna kőre.

Jakuzzik esetében az aromaterápia használata szintén nem bonyolult. Az illatanyagok közvetlenül a vízhez keverjük, ahol az tökéletesen elkeveredik, anélkül, hogy a fertőtlenítő szerekkel káros hatásba lépne, vagy károsítaná a masszázsmedence elemeit.

Növelje most Ön is jakuzzija, illetve szaunája egészségre előnyös hatásait, az elérhető aromaterápia kínálatunkkal!

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Egy modern zuhanykabin bárhol jól mutat!

Read More

Kerti bútor kisokos

Read More

Mit érdemes figyelembe vennünk, ha kerti bútort vásárlunk?

Read More