Skip to main content
Összehasonlítás 1

Kerti bútor kisokos

By április 26th, 2024Hírek

Kerti bútor kisokos

Kerti bútor kisokos – melyik garnitúrát válassza otthonába?

Kerti bútor kiválasztása során figyelembe kell vennünk több tényezőt is. Milyen anyagból készült, mennyire időtálló, hány személyes, és hogy mennyire mozgatható. Ha ezekre a kérdésekre mind tudja a választ, akkor bizony könnyen megtalálhatja a Wellis kínálatában a megfelelő kerti bútort.

Kerti bútor kisokos – milyen kárpitot válasszon?

Kerti bútor esetén rendkívül fontos, hogy megfelelő minőségű és időtálló legyen a kárpit, ami a kinti ülőgarnitúrát borítja. Ennek köszönhetően hosszú éveken keresztül tudja majd használni az újonnan vásárolt termékeket és nem kell évente másik párnát vásárolnia hozzá.

A Wellis kültéri kerti bútorai olefin anyaggal vannak beborítva. Ez egy olyan borítás, amely időjárásálló, anyagában festett szintetikus szálból készül, ráadásul rendkívül nagy kopásállósággal, szakítószilárdsággal bír, és emellett színtartó is. Szívóssága ellenére könnyű, rugalmas és kényelmes, nem igazán foltosodik. Mivel minimális a nedvszívó képessége, így gyorsan szárad akár egy kiadós nyári zápor után is. Remek választás lehet például az Amor modellcsaládunk, amely az egyik legkényelmesebb szettünk. Az ülőgarnitúra két végén kialakított természetes faborítású elemek praktikus lerakóasztalként szolgálnak kiegészítőink és finom nyári hűsítőink tárolására.

Kerti bútor kisokos – ha nincs kárpit, jöhet a kötél!

Kerti bútorok tekintetében választhat olyan formát is, amely nem kárpit borítású, hanem erős, kötélszövetből készült. Ezek az utóbbi időben rendkívül divatossá váltak a kinti ülőgarnitúrák között, így természetesen a Wellis kínálatában is megtalálhatóak.

Ezeknek a bútoroknak az egyik fő alapanyaga a masszív, alumínium tartóváz mellett a kültéri kötél, mely két komponensből tevődik össze: az egyik a már előbb említett, UV-álló olefin, a másik pedig a tartós poliészter. Ennek a két anyagnak köszönhetően ezek a kerti bútorok is ellenállnak a penésznek, a sós víznek, a klórnak és természetesen az erős napsütésnek is. Könnyen és egyszerűen tisztítható, így a meleg hónapokban bátran használhatja mindennap! Ha Ön is ilyen garnitúrát keres, akkor a Wellis Messina kollekciója az egyszerűségével és modernitásával biztosan elvarázsolja majd!

Könnyed pihenés a kertben masszív alapokon

A párnák és az ülőfelület tartóssága rendkívül fontos, azonban, ha nincsenek meg a jó alapok, akkor nem ér semmit az egész. Az alumínium tartóváz mellett érdemes olyan anyagot választani, amely könnyen tisztítható, de emellett elegáns a megjelenése.

A Wellis kültéri asztalai az örök életű teakfából készülnek. Ez egy különösen elegáns megjelenésű, kellemes tapintású anyag, amely 100%-ban újra felhasználható. Az olefinhez hasonlóan kiválóan ellenáll az UV-sugárzásnak, de a klóros- vagy tengervíz sem marja meg. Szívósságának köszönhetően akár egész évben a kertjében tarthatja, ugyanis könnyen tisztítható speciális tisztítószerekkel. Ravenna kollekciónk asztalkája is teakfából készült, amely a klasszikus eleganciát képviseli. Tökéletesen kombinálható bármely otthon stílusával, kiváló pihenést nyújt mindenki számára.

Válassza ki Ön is azt a Wellis kerti bútort, amelyik legjobban illik a kertjébe és szerezze be még ma bemutatótermeink egyikében vagy online!

 

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Egy modern zuhanykabin bárhol jól mutat!

Read More

Kerti bútor kisokos

Read More

Mit érdemes figyelembe vennünk, ha kerti bútort vásárlunk?

Read More