Skip to main content
Összehasonlítás 1

2023 legnagyobb medence és jakuzzi trendjei

By augusztus 14th, 2023Hírek

2023 legnagyobb medence és jakuzzi trendjei

2023 legnagyobb medence és jakuzzi trendjei

Az elmúlt években egyértelműen hódításnak indult a tudatos és takarékos életmód. Ez a magatartás a jakuzzi és medence trendeknél is megfigyelhető. A modern, fenntartható fürdőalkalmatosságokban találkozik az egészségtudatosság, a kényelem és a relaxáció élménye. Ismerje meg 2023 legnagyobb medence és jakuzzi trendjeit!

Okos funkciók és spórolás

Évről évre fontosabbá válik a mindennapjaink során a fenntarthatóság. A jakuzzik, medencék magas vízigényű létesítmények, amelyet pont emiatt nem töltünk fel és engedünk le minden egyes használatnál. Fontos azonban a víz minőségének megőrzése, amelyet a legtöbb esetben vegyszerek hozzáadásával érnek el. A kényelem, illetve spórolás jegyében pedig megjelentek az okos eszközök, például a W.I.S. okos vízelemző. Az eszköz magától állítja be a víz tökéletes minőségét, a lehető legkevesebb vegyszerrel, ezzel időt és pénzt is spórolva tulajdonosának.

Szintén a növekvő tudatosságnak képezi részét a természeti erőforrások egyre nagyobb mértékű kihasználása. A Wellis CityLife hőszivattyú a környező levegő felhasználásával fűti a medencét, amivel akár 70-75%-os költség megtakarítás érhető el. Szintén praktikus lehet a jakuzzi letakarása thermotetővel, hogy a víz kevesebbet veszítsen hőmérsékletéből.

Egészségmegőrzés

Az egészségtudatosságunk fejlődése kihat a jakuzzi és medence trendekre is. A hatékony stresszkezelésben sokat segítenek ezek az eszközök, de akár a testmozgás is megoldható velük. Az Amazonas W-Flow medence kifejezetten az úszás szerelmesei számára lett kifejlesztve.

A masszázsmedencék jótékony hatásai pedig aromaterápia alkalmazásával tovább fokozhatóak.

Medence és jakuzzi trendek a kertben

Gondoljunk a kert többi részére is! A jakuzzi, illetve medence mellett a prémium kerti bútorokkal otthonossá tett teraszok grillezésre alkalmas kialakítása is fontos. Ezen a téren az elmúlt idők egyik legnagyobb trendje a modularitás megjelenése volt. Az ízléses és kényelmes bútorok felé egyre komolyabb elvárás a személyre szabhatóság.

A bútorok terén ezt a modularitást valósítja meg az Amor szettje. A grillezési élmény maximalizálását pedig Coyote modellekkel érhetjük el, ahol a grill-, a BBQ- és pizza-sütőt szabadon kombinálhatjuk hűtővel, gáztűzhellyel, mosogatóval, illetve tárolószekrénnyel.

Ezen eszközök használatával Ön is könnyedén létre tudja hozni kertjében a béke és a feltöltődés tökéletes körülményeit!

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Egy modern zuhanykabin bárhol jól mutat!

Read More

Kerti bútor kisokos

Read More

Mit érdemes figyelembe vennünk, ha kerti bútort vásárlunk?

Read More