Skip to main content
Összehasonlítás 1

2023 legnagyobb medence és jakuzzi trendjei

By augusztus 14th, 2023Hírek

2023 legnagyobb medence és jakuzzi trendjei

2023 legnagyobb medence és jakuzzi trendjei

Az elmúlt években egyértelműen hódításnak indult a tudatos és takarékos életmód. Ez a magatartás a jakuzzi és medence trendeknél is megfigyelhető. A modern, fenntartható fürdőalkalmatosságokban találkozik az egészségtudatosság, a kényelem és a relaxáció élménye. Ismerje meg 2023 legnagyobb medence és jakuzzi trendjeit!

Okos funkciók és spórolás

Évről évre fontosabbá válik a mindennapjaink során a fenntarthatóság. A jakuzzik, medencék magas vízigényű létesítmények, amelyet pont emiatt nem töltünk fel és engedünk le minden egyes használatnál. Fontos azonban a víz minőségének megőrzése, amelyet a legtöbb esetben vegyszerek hozzáadásával érnek el. A kényelem, illetve spórolás jegyében pedig megjelentek az okos eszközök, például a W.I.S. okos vízelemző. Az eszköz magától állítja be a víz tökéletes minőségét, a lehető legkevesebb vegyszerrel, ezzel időt és pénzt is spórolva tulajdonosának.

Szintén a növekvő tudatosságnak képezi részét a természeti erőforrások egyre nagyobb mértékű kihasználása. A Wellis CityLife hőszivattyú a környező levegő felhasználásával fűti a medencét, amivel akár 70-75%-os költség megtakarítás érhető el. Szintén praktikus lehet a jakuzzi letakarása thermotetővel, hogy a víz kevesebbet veszítsen hőmérsékletéből.

Egészségmegőrzés

Az egészségtudatosságunk fejlődése kihat a jakuzzi és medence trendekre is. A hatékony stresszkezelésben sokat segítenek ezek az eszközök, de akár a testmozgás is megoldható velük. Az Amazonas W-Flow medence kifejezetten az úszás szerelmesei számára lett kifejlesztve.

A masszázsmedencék jótékony hatásai pedig aromaterápia alkalmazásával tovább fokozhatóak.

Medence és jakuzzi trendek a kertben

Gondoljunk a kert többi részére is! A jakuzzi, illetve medence mellett a prémium kerti bútorokkal otthonossá tett teraszok grillezésre alkalmas kialakítása is fontos. Ezen a téren az elmúlt idők egyik legnagyobb trendje a modularitás megjelenése volt. Az ízléses és kényelmes bútorok felé egyre komolyabb elvárás a személyre szabhatóság.

A bútorok terén ezt a modularitást valósítja meg az Amor szettje. A grillezési élmény maximalizálását pedig Coyote modellekkel érhetjük el, ahol a grill-, a BBQ- és pizza-sütőt szabadon kombinálhatjuk hűtővel, gáztűzhellyel, mosogatóval, illetve tárolószekrénnyel.

Ezen eszközök használatával Ön is könnyedén létre tudja hozni kertjében a béke és a feltöltődés tökéletes körülményeit!

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Az online kaszinójátékosok a luxus és a kényeztetés iránti szeretetükről ismertek, és az egyik terület, ahol ez különösen nyilvánvaló, az a vízvezeték-szerelvények kiválasztása. A prémium kategóriás csaptelepektől a csúcskategóriás jacuzzikig az online kaszinójátékosok nem sajnálják a pénzt, amikor az otthonukban a spa-szerű élményt szeretnék megteremteni. Az egyik ok, amiért az online kaszinó https://kaszinoworld.com/ játékosok a prémium kategóriás vízvezeték-szerelvényekhez vonzódnak, a kényelem és a pihenés hangsúlyozása. Egy hosszú játékkal töltött nap után a játékosok egy olyan térben szeretnének kikapcsolódni, amely kényelmes és megnyugtató. És az olyan lehetőségekkel, mint az esőztető zuhanyfejek, a fűtött padló és a sugárzó kádak, a fürdőszobában a fürdőszobai élmény megteremtése még soha nem volt ilyen egyszerű. A kényelem mellett az online kaszinójátékosok a csúcskategóriás vízvezeték-szerelvények esztétikai vonzerejét is értékelik. Az elegáns és modern dizájntól a klasszikus és elegáns stílusokig minden ízlésnek és dekorációs stílusnak megfelelő lehetőségek vannak. És mivel a szerelvények testre szabhatók olyan funkciókkal, mint a csiszolt nikkel kivitelek és a LED-es világítás, az online kaszinó játékosok igazán személyre szabott teret hozhatnak létre.

Wellis 20 éves Szülinapi Jakuzzi Vásár

Read More

Wellis 20 Éves Szülinapi Akció – Kihagyhatatlan Kedvezmények Ünnepeljen velünk a Wellis 20. születésnapján és v

Read More

Wellis Prémium Fürdőszoba – Az Igazi Őszi Megújulás

Read More