Skip to main content
Összehasonlítás 1

Egy modern zuhanykabin bárhol jól mutat!

By május 3rd, 2024Hírek

Egy modern zuhanykabin bárhol jól mutat!

Egy modern zuhanykabin bárhol jól mutat!

Ha modern zuhanykabin vásárlására szánja el magát, gondos tervezéssel és a Wellis-szel minden vizeshelyiségből kihozhatja a maximumot. Még a legparányibb fürdőszobába is becsempészhet valamit a trópusok hangulatából.

Az elérhető luxust ráadásul olyan frappáns megoldások teszik praktikussá, amilyen például a lassan záródó, gyerekbiztos tolóajtó vagy a könnyen tisztítható kabinfalak. Milyen modern zuhanykabint válasszon otthonába?

Modern zuhanykabin – ilyen egy jól felszerelt fürdőszoba

Egy modern zuhanykabin tökéletes része lehet egy átgondolt és jól felszerelt fürdőszobának. Ez a helyiség egyre meghatározóbb szerepet tölt be az életünkben Részben azáltal, hogy meghatározó a jelentősége az elegáns otthoni környezet megteremtésében. Másrészt azért, hogy nem csupán a házigazda stílusáról és ízléséről árulkodik, hanem merészségét és egyéb személyiségjegyeit is tükrözi.

Manapság már azzal sem bújhat ki a fürdőszoba egyedivé tételének felelőssége alól, hogy a túl alacsony alapterületen kell dolgozni. A Wellis kínálatában például rengeteg zuhanykabin, -panel és -oszlop található, amelyek segítségével a legkisebb vizeshelyiségben is könnyedén tudunk meghitt wellness-oázist teremteni. Népszerű és kézenfekvő választás a 8 mm-es átlátszó biztonsági üveggel és polírozott alumíniumkerettel készülő Fabio zuhanykabin, amely az önmagáért beszélő esztétikumon túl is tud valami nagyon fontosat: a Soft Closing rendszerű tolóajtói lassan záródnak, így akkor sem fenyeget bennünket balesetveszély, ha egy erőteljes mozdulattal rántjuk meg az alumínium ajtónyitó fogantyút.

A Fabio további előnye az Easy Clean bevonat. A kabinra az üveg gyártásakor felvitt réteg megakadályozza a makacs vízkőfoltok és szappanfelrakódások kialakulását, ezáltal sokkal egyszerűbb a tisztítása. Ugyanezt a bevonatot kapta a négyféle méretben rendelhető Sorrento Plus zuhanykabin. Ennek légies megjelenéséhez sokat tesznek hozzá a krómozott acél zsanérok, a polírozott alumíniumkeret, valamint az igazi luxust képviselő, krómozott acélfogantyú.

A modern zuhanykabin minden stabilitását és tökéletes megjelenését ötvözi a komfort érzésével a Vivara, amelynek 4 mm-es, fehérszínű fix üveghátfalait, valamint 6 mm-es biztonsági üvegajtóit és frontüvegjeit szatén-alumínium keret fogja egybe.

Moden zuhanykabin – zuhanyoszloppal lesz igazán tökéletes

A modern zuhanykabinok kiegészítésére a Wellis zuhanypaneljei és zuhanyoszlopai nyújtanak remek megoldást. A könnyed igényességre vágyók közkedvelt választása lehet a Lucia zuhanypanel, amit akár a fürdőszoba sarkába is szerelhet. letisztult vonalú. Ha csupán rövid ideje van a feltöltődésre, a két állítható hátmasszázs fúvóka, valamint az 50 fúvókás trópusi esőztető egészen biztosan nem okoz majd csalódást.

Ahogyan a bronzszínű, rozsdamentes acéltestével az első pillanattól lenyűgöző hatást gyakorló Mona zuhanypanel sem, amelyben a Wellis tervezői megsokszorozták a kényelmi megoldások számát. A fürdőzőt 60 fúvókás trópusi esőztető, továbbá lent és fent is 32 tűfúvókás masszázselem várja. Ezeket az oldalt elhelyezett külön kezelőkkel lehet használni, így szabadon variálhatunk a kézitus, a trópusi zuhany, a hidromasszázs és a vízeséses zuhany között.

Pompás kiegészítője lehet bármelyik zuhanykabinnak vagy zuhanyfalnak a Mamba zuhanyoszlop. A mattfekete porszórt felület a kivételes látványról, a bordamentes gégecső és az állítható dőlésszögű trópusi fejzuhany pedig a tökéletes kényelemről gondoskodik.

A Wellis bőséges, minden igényt kielégítő szaniterkínálata garantálja, hogy akkor se kelljen letennie álmaink fürdőszobájáról, ha elsőre azt gondolná, hogy kevés hozzá a helye. Válasszon bármely modern zuhanykabinunk közül, egészítse ki egy nagyszerű zuhanyoszloppal és varázsolja modern wellness oázissá saját otthonát!

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Fergeteges Nyári Jakuzzi Vásár – Ne Maradjon Le!

Read More

Meghosszabbítottuk az ICE WHITE Masszázsmedence Akciót!

Read More

Wellis Magyarország Zrt. a Pénzügyileg Legstabilabb Cégek Között!

Read More