Európai minőség, 21. századi technológia

A Wellis sikersztori

Vállalatunk küldetése a legjobb minőségű termékek biztosítása ügyfelei számára, a lehető legfrissítőbb masszázs- és relaxációs élményekkel felszerelve, versenyképes áron. Kollégáinkkal napról napra azon dolgozunk, hogy vásárlóink otthonába a tökéletes masszázsélményt olyan környezetbarát technológiákkal juttassuk el, melyek nem csak az előállítási folyamat során, de a használat közben is energiahatékony megoldásnak bizonyulnak.

 

A cég 2003-as alapítása óta egyre többen választják a Wellis termékeit Európa-szerte.  Az egészséges életmód iránti igény növeli a minőségi wellness termékek iránti keresletet. Köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek és növekedésnek, a Wellis mára az európai piac legnagyobb jakuzzigyártójává vált. Hidromasszázs medencéket, ellenáramoltatós úszómedencéket, hozzájuk tartozó thermotetőket és medence oldalburkolatokat állítunk elő két telephelyünkön. A hatalmas, élvonalbeli gyártószerszámokkal felszerelt üzem megépítését és folyamatos bővítését a növekvő piaci kereslet és a minőségi gyártási technológia követése motiválta. A késztermékeket több raktárban tároljuk. 2020 második felében megvásároltuk második telephelyünket is Ózdon, ahol 2021-ben megkezdtük a masszázsmedence gyártást.

A 2022-es évtől a Természet Élménye kampány, vállalatunk és gyártástechnológiánk életében is, nagy változást hozott. Masszázsmedencéink gyártási folyamatát megreformálva nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatosság mellett az energiahatékonyságra is. Célunk, hogy a 2023-as évben megjelenő, vadonatúj jakuzzi termékcsaládunkkal vásárlóinknak egy olyan költséghatékony megoldást biztosítsunk, mellyel a jelenlegi energiaválság mellett továbbra is átélhetik a tökéletes kikapcsolódás élményét saját jakuzzijukban. Újonnan bemutatásra kerülő termékcsaládunkkal a Wellis újabb lépést tesz annak érdekében, hogy a világ vezető jakuzzigyártójává váljon.

Nem is lehetne ékesebb bizonyítéka vállalatunk nemzetközi elismertségének, mint az a rengeteg díj, melyeket termékeink a világ minden táján megrendezett kiállításokon nyernek el. Ezek reprezentálják azt a kiválóságot és minőséget, melyet a több mint 18 éves szakmai tapasztalat eredményezett. Világszerte jelenleg több mint 500 értékesítési ponton évi 30.000 Wellis medence jut el új tulajdonosához.

A wellness jövője

A Wellis gyárközpont Európa szívében található, ami gyors és biztonságos szállítást tesz lehetővé az európai piacon, kedvező áron. Raktárainkban átlagosan 5-10.000 db medencét és több mint 50.000 szaniter terméket tartunk készleten. Vállalatunk saját ügyfélszolgálattal rendelkezik. Partnereink alkalmazottainak szakmai továbbképzési lehetőségeket biztosítunk. Cégünk a leginnovatívabb gyártók közé tartozik, számos újítással, szabadalommal képviseltetjük magunkat a masszázsmedence piacon.

Az utóbbi évek munkájának eredménye, hogy a Wellis Európa vezető masszázsmedence gyártójává vált, illetve belépett a hidromasszázs medence gyártás fellegvárának tekintett amerikai piacra. A vállalat célja, hogy középpontba helyezze a fenntarthatóságot és fenntartsa a prémium minőségű jakuzzik gyártását. Rendkívül fontos a számunkra, hogy vevőink elégedettek legyenek, ennek érdekében pedig folyamatosan fejlődünk és alakítjuk a vállalati értékeinket.

Ózdi gyárközpontunk