https://www.youtube.com/watch?v=wcZsFt6zoZI

Prémium Jakuzzik

A prémium alapanyagokból készült és a legmodernebb technikai innovációkkal felszerelt Wellis jakuzzik a csúcskategóriát képviselik Európa-szerte.

PeakLine

Prémium modellek

Peakline termékcsaládunk prémium modelljeinket öleli fel. Teljes körű felszereltségükön, modern és stílusújító kialakításukon túl extra funkcióikkal, egyedi megoldásaikkal válnak a Wellis márka kiemelt darabjaivá.

CityLine

Prémium minőség

Cityline termékcsaládunk kitűnő választást nyújt azon vásárlók számára, akiknek fontos a megfelelő ár-érték arány és a prémium minőség közti párhuzam. Modelljeink kompakt, egyedi felszereltségükkel minden család számára kitűnő wellness élményt biztosítanak.

MyLine

A családnak

Myline termékeink kitűnő árukkal, ugyanakkor élménybarát használatukkal, stílusos és jól komponált megjelenésükkel képviselik a Wellis márka belépő kategóriáját. Több mint ötféle modellünkkel igyekszünk minden vevői igényt maradéktalanul kiszolgálni.

SwimLine

Tökéletes edzés

Swimline családunk a tökéletes edzésprogramot és az örömteli masszázsélményt egyesíti minimális helyigénnyel. Saját fejlesztésű ellenáramoltató rendszerével Ön valóban egy úszómedencében érezheti magát, miközben saját otthonában gondoskodhat teste és ezáltal szervezete feltöltődéséről.

Képzelje el,

hogy egy fárasztó nap után hazaér és csak a fürdőszobáig vagy a kertig kell elsétálnia, hogy részese lehessen az egyedülálló masszázsélménynek, amit egy Wellis jakuzzi nyújthat Önnek.

Rózsáék régi álma teljesült.

Egy nagyon kedves ügyfelünk beszél arról, hogy változtatta meg az életüket a Wellis Pluto jakuzzi. Rózsáék kertje kicsi. Ezért a régóta dédelgetett úszómedence terveiket feladva, végül egy jakuzzi megvétele mellett döntöttek, és egyáltalán nem bánták meg.

Akik már 6 éve boldog tulajdonosai egy Wellis Saturn masszázsmedencének.

Az otthoni kikapcsolódás és a kartipartik mellett az esztétikum és a tartósság jellemzi a masszázsmedencéinket.

Tudjon meg többet

Hogyan készülnek a masszázsmedencéink

Európai minőség, 21. századi technológia

Egyedi masszázsélmény