Skip to main content
Összehasonlítás 1

Luxus fürdőszoba tervezési tippek

By augusztus 14th, 2023Hírek

Luxus fürdőszoba tervezési tippek

Luxus fürdőszoba tervezési tippek

A luxus fürdőszoba célja nem csak a stílusos külső megjelenés, hanem a saját igényeink tökéletes kielégítése. A luxus és a “sima” fürdőszoba kivitelezése egy pontig azonos, azonban, ami az előbbit elválasztja az utóbbitól, az az igényes tervezés, illetve a letisztult és a kényelmet maximálisan szolgáló szaniterek, kiegészítők használata.

Kényelmes tisztálkodás

A Wellis számos prémium katagóriájú megoldást kínál fürdőszobájába, ha tisztálkodásról van szó. Zuhanykabinok és zuhanytálcák széles kínálata érhető el, ahol mindenki összeállíthatja a neki leginkább tetsző kombinációt. A tökéletes élményt pedig számos zuhanypanel biztosítja, ahol szintén a stílus és a teljesítmény széles skálája biztosított.

Egyre nagyobb teret nyer a “walk-in-shower”, nem véletlen, hiszen letisztult, kényelmes a használata,  a fürdőnek pedig  elegáns kinézetet kölcsönöz. Az ehhez szükséges zuhanyfal szintén megtalálható a kínálatunkban.

Természetesen a kádat preferáló vásárlóink is megtalálják nálunk a számításaikat, számos magas minőségű, valódi luxustermékek képében. Ezek közül is a hidromasszázs kádak azok, amelyek igazán alkalmassá válnak a mindennapi élet stresszének levezetésére.

Kiegészítők a fürdőszobába

A fürdőszobába a valódi luxust az apróságokkal tudja becsempészni. Nem szabad megelégedni egy jó kád, illetve csempe kombinációval. Fontos, hogy az akasztók, pohár-, szappan-, illetve törölközőtartó is magas minőséget képviseljen. A fürdőszobai kiegészítők olyan csekélységek, amelyek a megfelelő kombinációban különleges élménnyé tehetnek minden egyes tisztálkodást.

Elegáns bútorok

A fürdőszoba végső hangulatát a bútorok adják meg. Az elmúlt években dominánssá váltak a sötét, fekete színek, amelyekhez tökéletesen passzolnak a fa hatású bútorok. A Tenebra 190 szekrény elegáns színösszeállítással akár két ember számára is kényelmes. Ennek tökéletes kiegészítője a Tenebra magas szekrény, amely biztosítja az elegendő tárolókapacitást. A választék azonban itt is óriási. Az Elois Grey elegáns szürke, az Elois White pedig az örök klasszikus fehér színösszeállítással dolgozik.

Sokat dob még a hangulaton, ha a kemény porcelán és üveg felületeket növényekkel, fa felületekkel törjük meg. Legyen kreatív a fürdőszoba berendezésénél is és kérje nyugodtan szakértőink tanácsát a különböző termékek párosításával kapcsolatban!

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Egy modern zuhanykabin bárhol jól mutat!

Read More

Kerti bútor kisokos

Read More

Mit érdemes figyelembe vennünk, ha kerti bútort vásárlunk?

Read More