Skip to main content
Összehasonlítás 1

Tippek a prémium kerti konyha kialakításához

By augusztus 8th, 2023Hírek

Tippek a prémium kerti konyha kialakításához

Tippek a prémium kerti konyha kialakításához

A kerti konyha a nyári sütögetések, családi, baráti összejövetelek ideális helyszíne. Ahogy beköszönt a jó idő, sok háztulajdonos belevág a tervezésbe, hogy hogyan alakítsa ki kertjét és teraszát az új szezonra. Azok, akik szeretik a szabadtéri főzést és lakomázást, gyönyörű kerti konyhát képzelnek el maguknak. Ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználjuk a rendelkezésükre álló teret, néhány inspiráló ötlettel szeretnénk szolgálni.

Sütés, főzés kint a szabadban

Egy kerti asztal székekkel hasznos a kertben, azonban az az igazi, amikor az ételeket is el tudjuk készíteni kint. Ennek elengedhetetlen eleme a grillsütő. A Coyotegyártó 6, illetve 7 összetevős kompozíciókkal egy teljes konyhát varázsol a kertbe. Grill-, illetve pizzasütővel, sarok- és mosogató szekrénnyel, illetve BBQ sütővel. Ha pedig már csak egyetlen grillsütő hiányzik a kültéri konyhájából a Cherokee Silver Quintet ezüst és szürke színben, 5 rózsás kivitelben várja a finomságokat.

A kerti konyha kivitelezése

A kerti konyha megtervezésének és kivitelezésének szabályai jóval enyhébbek, mint beltéren. Érdemes azonban odafigyelni, hogy valódi közösségi teret tudjunk alkotni, tehát a sütés, főzés és az asztal ne essenek messze egymástól.

A konyha felületét érdemes úgy kialakítani, hogy legyen hely az előkészítésre, illetve akár a mosogatásra is. Semmiképpen ne felejtsük el, hogy legyen a konyhának vízellátása. Érdemes a Coyote hűtőszekrényt is beszerezni, hogy a hűvös italok, alapanyagok is kéznél legyenek.

Gondoljuk át, hogy milyen tetőt szeretnénk a konyha fölé. Valamit érdemes választani, mert így akkor is folytathatjuk a sütögetést, ha rosszabbra fordul az idő. A pergola, napvitorla, vagy számos ácsolt tető is képes az árnyék és a védelem mellett, megfelelő szellőzést biztosítani.

Utolsó simítások

Érdemes gondoskodni valamiféle fényforrásról. Nem kell reflektorokat felszerelni, sokszor hangulatosabb, ha csak lampionok világítanak. Jól jöhet egy fűszerkert a közelben. A rozmaring, bazsalikom, menta, oregánó, zsálya nem igényelnek sok törődést, esztétikusan néznek ki, kellemes az illatuk és nem is kell őket a boltban beszerezni, ha mindig kéznél vannak.

Elgondolkodhatunk prémium kerti bútorok elhelyezésén is, hiszen a sütögetés utáni pihenés, beszélgetés kellemesebb egy kényelmes kanapén, mint a székeken. Egy komfortos ülősarok, például a Meridien kollekcióból tökéletes választás. Illetve, ha elfér érdemes beszerezni egy jakuzzit, az igazán felejthetetlen kerti partik elengedhetetlen kellékét.

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Az online kaszinójátékosok a luxus és a kényeztetés iránti szeretetükről ismertek, és az egyik terület, ahol ez különösen nyilvánvaló, az a vízvezeték-szerelvények kiválasztása. A prémium kategóriás csaptelepektől a csúcskategóriás jacuzzikig az online kaszinójátékosok nem sajnálják a pénzt, amikor az otthonukban a spa-szerű élményt szeretnék megteremteni. Az egyik ok, amiért az online kaszinó https://kaszinoworld.com/ játékosok a prémium kategóriás vízvezeték-szerelvényekhez vonzódnak, a kényelem és a pihenés hangsúlyozása. Egy hosszú játékkal töltött nap után a játékosok egy olyan térben szeretnének kikapcsolódni, amely kényelmes és megnyugtató. És az olyan lehetőségekkel, mint az esőztető zuhanyfejek, a fűtött padló és a sugárzó kádak, a fürdőszobában a fürdőszobai élmény megteremtése még soha nem volt ilyen egyszerű. A kényelem mellett az online kaszinójátékosok a csúcskategóriás vízvezeték-szerelvények esztétikai vonzerejét is értékelik. Az elegáns és modern dizájntól a klasszikus és elegáns stílusokig minden ízlésnek és dekorációs stílusnak megfelelő lehetőségek vannak. És mivel a szerelvények testre szabhatók olyan funkciókkal, mint a csiszolt nikkel kivitelek és a LED-es világítás, az online kaszinó játékosok igazán személyre szabott teret hozhatnak létre.

Wellis 20 éves Szülinapi Jakuzzi Vásár

Read More

Wellis 20 Éves Szülinapi Akció – Kihagyhatatlan Kedvezmények Ünnepeljen velünk a Wellis 20. születésnapján és v

Read More

Wellis Prémium Fürdőszoba – Az Igazi Őszi Megújulás

Read More