Skip to main content
Összehasonlítás 1

Kerti jakuzzik: Hogy teremtsünk intim és kényelmes környezetet a kertben?

By július 13th, 2023Hírek

Kerti jakuzzik: Hogy teremtsünk intim és kényelmes környezetet a kertben?

Kerti jakuzzik: Hogy teremtsünk intim és kényelmes környezetet a kertben?

A jakuzzi kültéri használata méltán kedvelt, hiszen a szabadtéri fürdőzés a csillagok alatt kifejezetten intim, romantikus hangulatot teremt. Ráadásul télen sem probléma, ha kint van sőt, a hűvös időben sokszor még kellemesebb a forró vízben lubickolni. Azonban érdemes pár dolgot szem előtt tartanunk, ha meg akarjuk teremteni a tökéletes jakuzzi-körülményeket. Cikkünkben elhoztuk a legfontosabb tudnivalókat a kültéri jakuzzik telepítéséről és használatáról!

Alapzat

Az első lépés a megfelelő felület kialakítása. Akárcsak a medencék esetén, a jakuzziknak is vízszintes, egyenletes talaj szükséges. Ajánlott betonozott, vagy valamilyen módon burkolt felületre rakni a masszázsmedencét, illetve a medence közvetlen környezetét és a megközelítését lehetővé tevő sávot is burkolni szükséges, hogy ne a füvön kelljen végigmenni, amikor be, vagy éppen kiszállunk.

Ideális választás lehet a medence elhelyezése a teraszra, ahol a ház közelsége kényelmessé teszi a használatot, illetve ilyen módon a jakuzzi a szociális térhez közel esik.

Tető

Amikor arról döntünk, hogy legyen-e valamiféle tető a jakuzzi felett, vagy sem, akkor mérlegelnünk kell pár dolgot. A szabad ég csillagos estéken igazán romantikus környezetet teremt. Télen, esős időben azonban a csapadék a hajunkat is nedvesítheti, ami hűvös időben megfázáshoz vezet. A kert hangulatát követve ezért érdemes lehet valamiféle védelmet építeni a medence felé, vagy maradni a terasznál, ahol a tető túllógás biztosít védelmet, viszont mégsem takarja teljes mértékben a kilátást.

Víz és áram

A jakuzzi számára víz, illetve áramellátás szükséges. Ez utóbbit érdemes szakember segítségével kiépíteni, akár az alap elkészítése előtt, hiszen a jakuzzi nem dugható közvetlenül a konnektorba.

A víz kültéren kevesebb problémát okoz, leengedésnél nyugodtan kiengedhethetjük a fűre, felhasználhatjuk a locsolásnál, autómosásnál. Azt azonban észben kell tartanunk, hogy a víz pótlására télen is szükség van, amikor a kerti csapok rendszerint el vannak zárva.

Fontos, hogy a masszázsmedence működtetési költségének legnagyobb hányadát a víz melegen tartása teszi ki. Ezért kültéren mindenképpen ajánlott thermotető használata, illetve szem előtt kell tartani a medence szigetelő képességét.

A Wellis prémium jakuzzikkal Ön is létrehozhatja kertjében a mindennapok oázisát! Bízza ránk a jakuzzi beüzemelést is!

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Az online kaszinójátékosok a luxus és a kényeztetés iránti szeretetükről ismertek, és az egyik terület, ahol ez különösen nyilvánvaló, az a vízvezeték-szerelvények kiválasztása. A prémium kategóriás csaptelepektől a csúcskategóriás jacuzzikig az online kaszinójátékosok nem sajnálják a pénzt, amikor az otthonukban a spa-szerű élményt szeretnék megteremteni. Az egyik ok, amiért az online kaszinó https://kaszinoworld.com/ játékosok a prémium kategóriás vízvezeték-szerelvényekhez vonzódnak, a kényelem és a pihenés hangsúlyozása. Egy hosszú játékkal töltött nap után a játékosok egy olyan térben szeretnének kikapcsolódni, amely kényelmes és megnyugtató. És az olyan lehetőségekkel, mint az esőztető zuhanyfejek, a fűtött padló és a sugárzó kádak, a fürdőszobában a fürdőszobai élmény megteremtése még soha nem volt ilyen egyszerű. A kényelem mellett az online kaszinójátékosok a csúcskategóriás vízvezeték-szerelvények esztétikai vonzerejét is értékelik. Az elegáns és modern dizájntól a klasszikus és elegáns stílusokig minden ízlésnek és dekorációs stílusnak megfelelő lehetőségek vannak. És mivel a szerelvények testre szabhatók olyan funkciókkal, mint a csiszolt nikkel kivitelek és a LED-es világítás, az online kaszinó játékosok igazán személyre szabott teret hozhatnak létre.

Wellis 20 éves Szülinapi Jakuzzi Vásár

Read More

Wellis 20 Éves Szülinapi Akció – Kihagyhatatlan Kedvezmények Ünnepeljen velünk a Wellis 20. születésnapján és v

Read More

Wellis Prémium Fürdőszoba – Az Igazi Őszi Megújulás

Read More