Skip to main content
Összehasonlítás 1

Kádat vagy zuhanyt válasszak? Pro és kontra érvek

By július 13th, 2023Hírek

Kádat vagy zuhanyt válasszak? Pro és kontra érvek

Kádat vagy zuhanyt válasszak? Pro és kontra érvek

Amikor kiválasztjuk a fürdőszobánk berendezését, az egyik legnagyobb dilemma, hogy melyik lehetőséggel éljünk: kád vagy zuhanykabin? Vannak fürdőszobák, amelyek olyan szerencsés alapterülettel és kialakítással bírnak, hogy könnyedén elfér bennük a mindkettő, de a valóság azt mutatja, hogy a sok fürdőszoba tulajdonosnak döntést kell hoznia. Mindkét lehetőségnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, amelyeket figyelembe kell vennünk a kiválasztás előtt, így könnyen megtalálhatjuk a számunkra ideális szanitert!

Kád a fürdőszobában

  • Relaxáció és kikapcsolódás: Egy kád lehetőséget nyújt a teljes test ellazítására és kikapcsolódásra; hiszen hosszú, forró fürdő segít stresszt oldani, és olyan érzést nyújt, mintha saját otthoni wellness oázisban lennénk. Különösen igaz ez a hidromasszázs kádakra!
  • Gyógyulás terápia jelleggel: A kádfürdők kiválóan alkalmasak a sérülések vagy fájdalmak enyhítésére. A meleg víz segít ellazítani az izmokat és csökkenteni az ízületi fájdalmakat. 
  • Gondoljunk a gyerekekre is: A kád ideális lehetőség a kisgyermekek fürdetésükre. Biztonságosabb és kényelmesebb lehet a kicsik számára, mivel több helyet biztosít mozgásukhoz és játékukhoz.

Ezekre viszont ügyeljünk:

  • Egy kád sokkal több helyet foglal el a fürdőszobában, mint egy zuhanyzó!
  • A kád feltöltése és kiürítése hosszabb időt vehet igénybe, mint egy zuhanyzó használata. Ha rohanó életstílusa van, és gyakran nincs sok ideje, a zuhanyzás ideálisabb lehet az Ön számára!

Zuhanyzó a fürdőszobában

  • Kényelem és gyorsaság: Ezek a fő érvek a zuhanyzás mellett! Csak be belép a zuhany alá, és azonnal élvezheti a frissítő vízsugarat. 
  • Energia- és víztakarékosság: A zuhanyzó általában kevesebb vizet használ, mint egy kád, ezáltal takarékosabb lehet a vízfogyasztás szempontjából. 
  • Helytakarékosság: A zuhanykabinok kevesebb helyet foglalnak el a fürdőszobában, mint a kádak. Ez különösen előnyös kisebb fürdőszobák esetén, ahol a hely optimalizálása fontos szempont. 

Ezekre viszont ügyeljünk:

  • A zuhanyzók a gyerekek vagy idősebb emberek számára kevésbé ideálisak,  hiszen kisebb mozgásteret biztosítanak, és nehezebb lehet a fürdetésük kisgyermekeknek vagy idősebb embereknek!
  • Ha előnyben részesíti a nyugodt, pihentető fürdést, akkor a zuhanyzó lehet, hogy nem teljesen elégít ki ezeket az igényeket.

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Az online kaszinójátékosok a luxus és a kényeztetés iránti szeretetükről ismertek, és az egyik terület, ahol ez különösen nyilvánvaló, az a vízvezeték-szerelvények kiválasztása. A prémium kategóriás csaptelepektől a csúcskategóriás jacuzzikig az online kaszinójátékosok nem sajnálják a pénzt, amikor az otthonukban a spa-szerű élményt szeretnék megteremteni. Az egyik ok, amiért az online kaszinó https://kaszinoworld.com/ játékosok a prémium kategóriás vízvezeték-szerelvényekhez vonzódnak, a kényelem és a pihenés hangsúlyozása. Egy hosszú játékkal töltött nap után a játékosok egy olyan térben szeretnének kikapcsolódni, amely kényelmes és megnyugtató. És az olyan lehetőségekkel, mint az esőztető zuhanyfejek, a fűtött padló és a sugárzó kádak, a fürdőszobában a fürdőszobai élmény megteremtése még soha nem volt ilyen egyszerű. A kényelem mellett az online kaszinójátékosok a csúcskategóriás vízvezeték-szerelvények esztétikai vonzerejét is értékelik. Az elegáns és modern dizájntól a klasszikus és elegáns stílusokig minden ízlésnek és dekorációs stílusnak megfelelő lehetőségek vannak. És mivel a szerelvények testre szabhatók olyan funkciókkal, mint a csiszolt nikkel kivitelek és a LED-es világítás, az online kaszinó játékosok igazán személyre szabott teret hozhatnak létre.

Wellis 20 éves Szülinapi Jakuzzi Vásár

Read More

Wellis 20 Éves Szülinapi Akció – Kihagyhatatlan Kedvezmények Ünnepeljen velünk a Wellis 20. születésnapján és v

Read More

Wellis Prémium Fürdőszoba – Az Igazi Őszi Megújulás

Read More