Skip to main content
Összehasonlítás 1

A jakuzzik vízkezelési folyamata

By július 4th, 2023Hírek

A jakuzzik vízkezelési folyamata

A jakuzzik vízkezelési folyamata

A tökéletes vízminőség megőrzésének titka

A jakuzzi használata ideális a kikapcsolódáshoz, a feszültség levezetéséhez és az egészségmegőrzéshez is. Azonban ahhoz, hogy gondtalanul élvezhessük a fürdőzést, kiemelten fontos a masszázsmedence feltöltésének, leeresztésének, illetve víz kezelésének szakszerű elvégzése. Biztosítsa Ön is a meghibásodás mentes, stabil jakuzzi működést!

Jakuzzi feltöltés

A Wellis masszázsmedence szakszerű feltöltése egyszerű feladat, azonban figyeljünk rá, hogy a lépéseket pontosan hajtsuk végre. Ami a folyamathoz kell:

Első lépés a medence áramtalanítása, majd a szűrőberendezések eltávolítása. Ez utóbbit érdemes meg is tisztítani, vagy cserélni. Ügyelni kell rá, hogy a rendszerbe ne kerüljön semmilyen szennyeződés, mert az későbbi meghibásodáshoz vezethet. A szénszűrő patront rá kell csatlakoztatni a csőre, ez fogja megtisztítani a vizet az ólomtól, réztől. Amikor a vízszint eléri a térfogat egyharmadát, akkor a szénszűrő elé csatlakoztassa a vízlágyítót. Mind a két patront érdemes pár liter vízzel öblíteni. A feltöltést a medence szűrő házán keresztül végezze. A víz minőségét a feltöltés közben többször is ellenőrizze tesztcsíkkal! A folyamat akár két, három órát is igénybe vehet.

Jakuzzi leengedés

A leengedéshez szükséges egy:

  • locsolótömlő,
  • víz felszívására alkalmas porszívó,
  • és egy flakon Wellis Crystal Spa Cleaner medence tisztító folyadék.

A tisztító folyadékot a leeresztés előtt egy nappal be kell önteni a medencébe, majd a fúvókák 20-25 percen keresztül, maximum fokozaton történő működtetéssel elkeverni. A víz leengedése előtt el kell távolítani a szűrőket, illetve érdemes őket rögtön megtisztítani, cserélni. A folyamatot ezután a leeresztő szelepen keresztül, szivattyú nélkül tudja végrehajtani. A maradék vizet pedig a porszívóval ki lehet szívni a mélyedésekből, fúvókákból.

A víz minőségének biztosítása

A szakszerű jakuzzi vízkezelés és vegyszerezés elengedhetetlen a hosszan tartó használat során. Azonban a vízkezelés most könnyebb, mint eddig bármikor! A W.I.S okos vízelemző ugyanis egyszerűen elvégzi ezt Ön helyett! A készüléket elég feltölteni a vegyszerekkel, majd egy telefonos applikáción keresztül folyamatosan figyelhetjük a víz minőségét. Amikor pedig igazítani kell a kémiai összetevőkön a W.I.S. ezt automatikusan megteszi.

A készülék egy töltéssel, akár négy hónapon keresztül is működik, az ideális működését pedig nem zavarja, ha az eszköz a szűrőházban van, így a szem elől is elrejthető.

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Az online kaszinójátékosok a luxus és a kényeztetés iránti szeretetükről ismertek, és az egyik terület, ahol ez különösen nyilvánvaló, az a vízvezeték-szerelvények kiválasztása. A prémium kategóriás csaptelepektől a csúcskategóriás jacuzzikig az online kaszinójátékosok nem sajnálják a pénzt, amikor az otthonukban a spa-szerű élményt szeretnék megteremteni. Az egyik ok, amiért az online kaszinó https://kaszinoworld.com/ játékosok a prémium kategóriás vízvezeték-szerelvényekhez vonzódnak, a kényelem és a pihenés hangsúlyozása. Egy hosszú játékkal töltött nap után a játékosok egy olyan térben szeretnének kikapcsolódni, amely kényelmes és megnyugtató. És az olyan lehetőségekkel, mint az esőztető zuhanyfejek, a fűtött padló és a sugárzó kádak, a fürdőszobában a fürdőszobai élmény megteremtése még soha nem volt ilyen egyszerű. A kényelem mellett az online kaszinójátékosok a csúcskategóriás vízvezeték-szerelvények esztétikai vonzerejét is értékelik. Az elegáns és modern dizájntól a klasszikus és elegáns stílusokig minden ízlésnek és dekorációs stílusnak megfelelő lehetőségek vannak. És mivel a szerelvények testre szabhatók olyan funkciókkal, mint a csiszolt nikkel kivitelek és a LED-es világítás, az online kaszinó játékosok igazán személyre szabott teret hozhatnak létre.

Wellis 20 éves Szülinapi Jakuzzi Vásár

Read More

Wellis 20 Éves Szülinapi Akció – Kihagyhatatlan Kedvezmények Ünnepeljen velünk a Wellis 20. születésnapján és v

Read More

Wellis Prémium Fürdőszoba – Az Igazi Őszi Megújulás

Read More