Skip to main content
Összehasonlítás 1

A magyar vállalat innovatív koncepciója meggyőző megoldásokat kínál az energiaigény csökkentésére

By június 13th, 2023Blog

A magyar vállalat innovatív koncepciója meggyőző megoldásokat kínál az energiaigény csökkentésére

A Wellis nemrégiben bemutatta legújabb jakuzzicsaládját, ami tökéletesen ötvözi a luxus minőséget az energiahatékonysággal és a fenntarthatósággal. A magyar vállalat innovatív koncepciója meggyőző megoldásokat kínál az energiaigény csökkentésére, a jakuzzi fertőtlenítési hatásosságának növelésére és a prémium kategóriás dizájn előállítására. 

Az újgenerációs masszázsmedencék, a Peak és a CityLife új skandináv szigetelést és rejtett hőszivattyút kapott, ami a használat közbeni energiafogyasztást jelentősen csökkenti. A két régebbi modell masszázsmotorjának erejét egyesítve a Wellis fejlesztőcsapatának sikerült a felére csökkenteni a cég korábbi legjobb energiafelhasználású, 8 kW-os napi fogyasztású medencéjének értékeit. 

A Wellis legújabb fejlesztésű OZMIX rendszere a jakuzzi fertőtlenítési hatásosságának jelentős növelésében játszik szerepet. Az új keverőkamráknak köszönhetően az újgenerációs medencék 20 százalékkal hatékonyabbak, mint a korábbi modellek. A rendszer a legtöbb baktériumot pusztítja el a piacon lévő fertőtlenítőrendszerek közül. 

Az új termékcsalád további kiemelkedő tulajdonságai a következők: 

  • Beépített hőszivattyúval ellátott Smart-In Step okos lépcső, amely -5°C és +40°C között képes fűteni vagy hűteni, ezzel a fűtési energia 70-75%-a takarítható meg. 
  • Új WOW vízirányváltó rendszer, amely 23%-kal nagyobb teljesítményt és kb. 30%-kal kevesebb energiafogyasztást biztosít. 
  • In-Line WIS rendszer, amely 24 órás felügyeletet biztosít a medence vízminőségének állapotát monitorozva. 
  • Az OZMIX™ rendszer, amely a klór és a megfelelő mennyiségű ph szabályzó hozzáadásával a legeredményesebbnek bizonyult a fertőtlenítésben. 

Az új Wellis jakuzzicsalád tehát tökéletesen ötvözi az energiahatékonyságot a trendiséggel, amely minden otthon ékessége lehet. A magyar vállalat a fenntarthatósági szempontok következetes és határozott érvényesítése mellett a globális masszázsmedencetrendek alakításában is meghatározó szerepet vállal. 

. 

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Az online kaszinójátékosok a luxus és a kényeztetés iránti szeretetükről ismertek, és az egyik terület, ahol ez különösen nyilvánvaló, az a vízvezeték-szerelvények kiválasztása. A prémium kategóriás csaptelepektől a csúcskategóriás jacuzzikig az online kaszinójátékosok nem sajnálják a pénzt, amikor az otthonukban a spa-szerű élményt szeretnék megteremteni. Az egyik ok, amiért az online kaszinó https://kaszinoworld.com/ játékosok a prémium kategóriás vízvezeték-szerelvényekhez vonzódnak, a kényelem és a pihenés hangsúlyozása. Egy hosszú játékkal töltött nap után a játékosok egy olyan térben szeretnének kikapcsolódni, amely kényelmes és megnyugtató. És az olyan lehetőségekkel, mint az esőztető zuhanyfejek, a fűtött padló és a sugárzó kádak, a fürdőszobában a fürdőszobai élmény megteremtése még soha nem volt ilyen egyszerű. A kényelem mellett az online kaszinójátékosok a csúcskategóriás vízvezeték-szerelvények esztétikai vonzerejét is értékelik. Az elegáns és modern dizájntól a klasszikus és elegáns stílusokig minden ízlésnek és dekorációs stílusnak megfelelő lehetőségek vannak. És mivel a szerelvények testre szabhatók olyan funkciókkal, mint a csiszolt nikkel kivitelek és a LED-es világítás, az online kaszinó játékosok igazán személyre szabott teret hozhatnak létre.

Wellis 20 éves Szülinapi Jakuzzi Vásár

Read More

Wellis 20 Éves Szülinapi Akció – Kihagyhatatlan Kedvezmények Ünnepeljen velünk a Wellis 20. születésnapján és v

Read More

Wellis Prémium Fürdőszoba – Az Igazi Őszi Megújulás

Read More