Skip to main content
Összehasonlítás 1

Jakuzzi akció – Szerezze be prémium modelljeinket kedvezményes áron!

By április 4th, 2024Hírek

Jakuzzi akció – Szerezze be prémium modelljeinket kedvezményes áron!

Jakuzzi akció – szerezze be prémium modelljeinket kedvezményes áron

Egy jakuzzi akció mindig jól jön, ha szeretne valami újdonságot venni otthonába.
A Wellis állandóan kedveskedik a vevői számára, legyen szó csomagakcióról, különleges ajánlatról vagy kedvezményes modellekről.

Ezek időszakosak, így érdemes utána nézni annak, hogy mikor milyen lehetőségei vannak. Melyek azok a jakuzzi akciók, amik elérhetőek a Wellis oldalán?

Jakuzzi akció – szerezze be álom modelljét Dabason!

Ha szeretne egy kiváló jakuzzi akciót, akkor érdemes havonta felkeresni a medencevasar.hu weboldalt, ahol számtalan remek ajánlattal várjuk. Szinte minden hónapban elérhetőek olyan prémium modellek, amelyek tökéletes állapotban várják új gazdájukat. Ezeket előzetesen meghirdeti a Wellis a medencevasar.hu weboldalon, ahol Ön is megnézheti a specifikációkat. Minden ilyen medencét személyesen tud átvenni a Wellis dabasi telephelyén, ahol egy csodálatos bemutatóterem és kert várja.
Ez az esemény a tökéletes lehetőség arra, hogy megvásárolja álmai medencéjét akár 50%-os árengedménnyel, és így már a szezon kezdetén élvezheti a luxus wellness élményt otthonában! Ez a jakuzzi akció kihagyhatatlan ajánlat!

Jakuzzi akció – prémium csomagajánlat!

Ha lemaradna a havi medencevásárról, a Wellis oldalán akkor is találhat olyan prémium minőségű masszázsmedencét, amely kedvezményes áron lehet rövid időn belül az Öné!
A Wellis Palermo jakuzzi egy tökéletes családi masszázsmedence. Egy termékben egyesíti a tartósságot, az ergonómiát és az energiahatékonyságot. A kapitány ülés nyak-, váll-, derék- és csípő-masszírozó fúvókái jótékonyan hatnak ezen területek vérkeringésére. A két fekvőhely nyújtotta kényelem pedig zavartalan relaxációt tesz lehetővé.

A Wellis Palermo Csomagajánlat tartalma:

  • Palermo Prémium jakuzzi
  • thermotető
  • tetőemelő
  • Wellis Crystal vegyszer
  • okos vízelemző készülék
  • szállítás
  • beüzemelés és karbantartás

Egy jakuzzi, amely tökéletes pihenést biztosít!

A Wellis Budapest Life jakuzzi 5 fürdőző számára is elegendő helyet biztosít, mégis, akár kis helyen is kényelmesen elfér. Két fekvőhellyel rendelkezik, melyek között egy mySEAT™ került elhelyezésre. Emellett myJETS™ kialakítással is elláttuk egyik ülőhelyét, mely megszünteti a nyak- és váll fájdalmakat. Rendelje meg ingyenes beüzemeléssel még ma és élvezze a kényeztetést otthonában egész évben!

Használja ki valamelyik remek lehetőség egyikét és szerezze be prémium Wellis jakuzziját akciós áron!

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Kerti bútor kisokos

Read More

Mit érdemes figyelembe vennünk, ha kerti bútort vásárlunk?

Read More

Jakuzzi medence vásár

Read More