Skip to main content
Összehasonlítás 1

Wellness-élmény otthon: Jakuzzik és szaunák kombinációja 

By június 15th, 2023Hírek

Wellness-élmény otthon: Jakuzzik és szaunák kombinációja 

Wellness-élmény otthon: Jakuzzik és szaunák kombinációja 

A jakuzzik és szaunák a wellness szállók legkedveltebb helyszínei. Szerencsére ma már el sem kell hagynunk az otthonunk kényelmét, hogy ezeket élvezhessük; otthon is részesülhetünk az igazi wellness-élményben. Lépjen be Ön is luxus ölelésébe, ismerje meg a csábító hidromasszázs rejtelmeit, ahol minden egyes buborék tökéletes harmóniában találkozik a testével, valamint a szaunázás magasztosságát, amelyben a forró, gyógyító gőz öleli körül. 

Wellness élmény otthon

A pihenés mesterműve: jakuzzi élmény 

A jakuzzik rendkívül kellemes és relaxáló élményt nyújtanak, továbbá számos előnnyel is járnak. Az első és talán legnyilvánvalóbb az, hogy kiváló módot kínálnak a stressz és feszültség oldására, az intenzív vízsugarak és a masszírozó fúvókák kombinációja a testet és az elmét is egyaránt ellazítja.  A jakuzzik használata továbbá elősegíti az izmok és ízületek feszültségének csökkentését és a vérkeringés javítását. A meleg víz segít ellazítani az izmokat és enyhíti az izomfájdalmakat. Emellett a víz alatti masszázs segít a vérkeringés serkentésében, ami pedig támogatja a tápanyagok és az oxigén hatékonyabb elosztását a testben.  

Szaunák, a luxus elengedhetetlen részei 

A finn szauna kiválóan alkalmas szív- és érrendszeri megbetegedések javítására. Az élénkítő hatása fokozza az anyagcserét és segíti a méreg- és salakanyagok kiürítését a szervezetből. Emellett allergiás problémák kezelésére, ekcémás bőr állapotának javítására, valamint visszatérő gyulladásos panaszok és izomláz enyhítésére is használható. Fontos megjegyezni, hogy hetente legfeljebb kétszer ajánlott használni, és meg kell várni, amíg a szauna felmelegszik a megfelelő hőmérsékletre. 

Az infraszauna ideális választás azok számára, akik nem szeretik a túl forró levegőt, vagy egészségügyi állapotuk miatt nem engedhetik meg maguknak. Az infrakabin fő eleme az infrasugárzó, amely meghatározott hullámhosszúságú, szemmel nem látható sugarat bocsát ki. Ez a hosszúhullámú infravörös sugárzás az izmok mélyére hatolva belülről kifelé melegíti azokat, ami erős verejtékképződést eredményez. Az infraszaunában a verejtékezés nemcsak a verejtékmirigyeken keresztül történik, hanem a faggyúmirigyeken keresztül is, így kiizzadhatjuk a testben oldható toxikus anyagokat. 

Csábító és magával ragadó, a prémium jakuzzik és szaunák birodalma a lehető legexkluzívabb kikapcsolódási lehetőségeit kínálják. A valóság egy pillanatra elhalványul, belemerül egy időtlen, lélegzetelállító élménybe, amely a kényeztetés és az egyedi dizájn tökéletes harmóniájában nyilvánul meg. 

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Látogasson el a Mozaik Csempe és Szaniter Vásárra Szolnokon!

Read More

Egy modern zuhanykabin bárhol jól mutat!

Read More

Kerti bútor kisokos

Read More