A Wellis szaunák kiváló minőséget képviselnek a wellness és a szépségápolás területén. A finn szaunák és az infra szaunák tökéletes kiegészítői otthonának, ha egészséges életmódot és egy kis luxust szeretne becsempészni mindennapjaiba.
A Wellis Finn szauna kínálata között elérhető az Igneus, a Serenis, a Calidus és az Eclipse kombinált hemlock szauna. A finn szaunák hőmérséklete akár a 90-100 Celsius fokot is elérheti, ami mély megtisztulást és feltöltődést biztosít a felhasználóknak. Az Igneus finn szauna különleges tulajdonsága, hogy kiváló hőtartása mellett rendkívül esztétikus kialakítású. A Serenis finn szauna pedig a minőségi anyaghasználat és a mesteri kivitelezés tökéletes harmóniáját kínálja, mely igazi luxusélményt biztosít. A Calidus a modern, letisztult design kedvelőinek készült, 5-6 személyes beltéri finn szauna. Végül, de nem utolsósorban az Eclipse kombinált hemlock szauna, amely akár 6 fő részére is elérhetővé teszi a szaunázás nagyszerű élményét, a finn és az infra szauna ötvözeteként.
Az infra szaunák közül a Wellis Helios, Solaris és a Sundance modellek elérhetőek. Az infra szaunák alacsonyabb hőmérsékleten működnek, mint a finn szaunák, ezáltal kíméletesebbek a szervezetre, ugyanakkor hatékonyan tisztítják és revitalizálják azt. A Helios 1 személyes infra szauna az egyik legújabb infra technológiát alkalmazza a test és a lélek harmonizálásában. A Solaris 2 személyes infra szauna modern designja és kiváló minőségű anyaghasználata révén bármely otthon díszévé válhat. A Sundance 3 személyes infra szauna pedig az egyszerű, letisztult vonalvezetésével és nagy teljesítményével képes az otthoni wellness élményt fokozni.
Függetlenül attól, hogy a finn szaunát, vagy az infra szaunát részesíti előnyben, a Wellis szaunák minden igényt kielégítenek és valódi wellness oázist hoznak létre otthonában. Minden Wellis szauna magában hordozza a minőségi anyaghasználatot és a mesteri kivitelezést. A modern dizájn és a funkcionalitás ötvözete tökéletes harmóniát hoz létre otthonában, ahol minden nap valódi wellness élménnyel zárulhat. Az igényes kialakítás, a személyre szabható opciók és a hosszú élettartam garantálja, hogy a Wellis szauna hosszú távon is kiváló befektetés lesz otthonába.
Válassza a Wellis szaunákat, ha otthonába szeretné hozni a feltöltődés maximális élményét, és szeretne hosszú távon is egészségesen és kiegyensúlyozottan élni.