Prémium Szaniterek

A Wellis prémium szaniterekkel a wellness és a luxus élménye a saját fürdőszobájába költözik. Az alábbiakban bemutatjuk a Wellis által kínált szaniter termékek széles választékát.

Kádak: A Wellis által kínált térben álló kádak, hidromasszázs kádak és kádtestek nem csupán a funkcionális igényeket elégítik ki, hanem esztétikailag is különleges élményt nyújtanak. A kádak kiváló minőségű anyagokból készülnek, és modern, letisztult formavilágukkal minden fürdőszobába elegáns, de mégis otthonos hangulatot kölcsönöznek.

Zuhanyok: A Wellis zuhanyfalai, paravánjai, zuhanyfolyókái, zuhanykabinjai, zuhanypaneljai és zuhanytálcái a funkcionalitás és az esztétika tökéletes harmóniáját képviselik. Mindegyik termék arra tervezett, hogy a zuhanyzás a nap bármely szakában frissítő és energetizáló élmény legyen.

Mosdók: A Wellis fali porcelán mosdói, fürdőszoba bútor szettjei, klik-klak leeresztői, pultra építhető mosdói, szabadon álló mosdói, tükrök és tükrös szekrények magukban hordozzák a Wellis minőséget. Minden mosdó úgy van tervezve, hogy harmóniában legyen a modern otthonokkal, miközben hosszú élettartamot és kiváló használhatóságot biztosítanak. A Wellis mosdókban a luxus és a praktikum egyedi egyensúlyra talál. Tekintse meg a választékot, és engedje, hogy a Wellis minőség, elegancia és tartósság lenyűgözze Önt.

WC és bidé: A Wellis WC és bidé készletei kényelmet és praktikusságot nyújtanak, miközben a fürdőszoba egészének dizájnjába is tökéletesen illeszkednek. A termékek különböző stílusokban és a termékcsaládoknak megfelelő felszereltségekkel érhetők el, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Vízlágyító berendezések: A Wellis vízlágyító berendezései segítenek megőrizni a szaniterek hosszú élettartamát, mivel csökkentik a víz keménységét, ezzel védelmet nyújtva a vízkő ellen.

Csaptelepek: A Wellis csaptelepek nem csupán hasznos kiegészítői a fürdőszobának, hanem igazi dísztárgyak is. Különböző stílusok, formák és méretek közül választhat, hogy a csaptelep tökéletesen illeszkedjen a fürdőszobája stílusához.

Fürdőszobai kiegészítők: A Wellis fürdőszobai kiegészítői, mint a törölközőtartók, szappantartók, fogkefetartók és egyéb hasznos tárgyak, tökéletesen kiegészítik a fürdőszoba berendezését, miközben hozzájárulnak a mindennapi kényelemhez is.
Ha prémium minőségű, esztétikus és tartós szanitereket keres, a Wellis termékei tökéletes választás lehetnek. Fedezze fel a Wellis szaniter termékek széles választékát, és teremtsen egy igazi wellness oázist otthonában!