Medencék

Vigye el otthonába a nyaralás élményét a Wellis “Lagoon” kerti medencékkel! Különböző méretben kaphatóak, hogy minden kertben, akár a legkisebb udvarban is elférjenek, garantálva a nyári napok maximális élvezetét. A Wellis “Lagoon” medencék könnyen összeszerelhetőek, így gyorsan élvezheti a frissítő vizet a saját kertjében. A minőségi anyagok biztosítják a medencék hosszú élettartamát, míg a modern design és az ízléses színválaszték tökéletesen illeszkedik bármilyen kerti környezethez.
A „Lagoon” medencék négy különböző méretben, 360/90, 460/90, 360/110 és 460/120-as verzióban kaphatóak, hogy minden kertbe tökéletesen illeszkedjenek. Akár egy kisebb kertben keres helyet egy medencének, akár egy tágas udvarban tervezi az egész család számára ideális medence felállítását, a Wellis “Lagoon” medencék garantáltan eleget tesznek minden igénynek.
Azonban a Wellis nem csak medencéket kínál, hanem minden szükséges kiegészítőt is, hogy a vízi élmények még teljesebbek legyenek. Kezdjük a klórtablettával, amely nélkülözhetetlen a medencevíz tisztán tartásában. A Wellis klórtabletta hatékonyan pusztítja el a baktériumokat és algákat, így a medence vize mindig kristálytiszta marad.
A Wellis kvarchomok a víz tisztaságának másik kulcsfontosságú elemét képezi. A finom szemcséjű homok képes szűrni a vizet, eltávolítva a szennyeződéseket és apró törmeléket, amelyek elhomályosíthatják a vizet.
A Wellis “Lagoon” homokszűrő pedig tovább növeli a vízkezelés hatékonyságát. Ez a speciális készülék segít a kvarchomok optimális használatában, és segít megőrizni a medence vizének tisztaságát.
Ne felejtsük el az alátétfilcet és fóliát sem, amelyek a medence védelmében játszanak kulcsszerepet. Az alátétfilc megvédi a medence alját a durva felületektől és éles tárgyaktól, míg a fólia csökkenti a víz párolgását, és segít megőrizni a medence vizének hőmérsékletét. A kiegészítők között továbbá megtalálható az úszó vegyszer- és klóradagoló, a padlókefe, a levélháló, a teleszkopós nyél és természetesen a víztisztítási folyamatokhoz nélkülözhetetlen szűrőbetét is.
A Wellis “Lagoon” kerti medence családja és kiegészítői minden igényt kielégítenek, legyen szó a medence tisztán tartásáról, a vízminőség fenntartásáról vagy a medence karbantartásáról. Tegye felejthetetlenné a nyarat a Wellis “Lagoon” medencékkel és kiegészítőkkel!