A szabadban töltött idő és az ételkészítés szerelmeseinek nélkülözhetetlen kelléke a minőségi grillező. Az általuk elkészített étel, melyet a friss levegőn fogyasztunk, varázslatos ízélményt kínál. Ezért a grillezés során használt eszközök minősége kritikusan fontos. A Wellis termékcsalád, beleértve a Coyote és a Cherokee modelleket, valódi ékköveknek számítanak ezen piacnak.
A Wellis Coyote modell a kompaktság és a teljesítmény ideális összeolvadása. Bár kisméretű, elegendő helyet biztosít még nagyobb létszámú rendezvények kiszolgálásához is. Kiváló minőségű anyaghasználat, amely hosszú élettartamot és megbízható működést biztosít.
A Cherokee modell azoknak ideális, akik nagyobb sütőfelületre vágynak. A nagyobb méret még több helyet biztosít az ételek elkészítéséhez, így lehetőséget ad arra, hogy többféle fogást is készíthetünk egyszerre. A Cherokee is minőségi anyagokból és precíz gyártási folyamataiból születik, így garantált a tartósság és a megbízhatóság.
A Wellis termékek nem csak a minőségükkel és praktikusságukkal tűnnek ki, hanem stílusos megjelenésükkel is. Modern és elegáns kialakításukkal minden kertben gyönyörűen mutatnak. A Coyote és a Cherokee modellek pedig nem csak a szemet, de a hasat is elkápráztatják a finom és ízletes ételekkel, amiket segítségükkel elkészíthetünk.
Az idilli szabadtéri hangulatot tovább fokozhatjuk a Wellis jakuzzikkal, amelyek tökéletes kiegészítői lehetnek egy szabadtéri partinak. Egy grillezés utáni lazítás a jakuzziban a lehető legjobb módja annak, hogy a vendégek kényeztessék magukat és maximálisan kiélvezhessék a kerti parti atmoszféráját.
A szabadtéri étkezés élményét kiegészíthetik a kerti bútorok is. Kényelmes és stílusos bútorainkkal a grillezés élményét tovább fokozhatjuk, a szabadtéri étkezések igazán különleges hangulatúak lehetnek. A bútoraink tökéletesen illeszkednek a Wellis termékek mellé, így a vendégek kényelmesen beszélgethetnek és élvezhetik az ízletes ételeket, míg a grillezés folyik.
Termékkínálatunkban számos stílus és dizájn közül választhat, hogy megtalálja a saját kertjébe leginkább illőt. A Wellis Coyote és Cherokee modellek, a kerti bútorok és a luxus jakuzzik könnyedén elhozzák a tökéletes kerti parti hangulatát otthonába. Az otthoni grillezés soha nem volt még ilyen egyszerű és kényelmes. Látogasson el hozzánk vagy tájékozódjon részletesen honlapunkon, és válassza ki a kedvenc Wellis termékét!