Skip to main content
Összehasonlítás 1

Prémium jakuzzi energiahatékony kiegészítőkkel

By március 8th, 2024Hírek

Prémium jakuzzi energiahatékony kiegészítőkkel

Prémium jakuzzi energiahatékony kiegészítőkkel

Prémium jakuzzit keres energiahatékony kiegészítőkkel? Jó helyen jár, ugyanis a Wellis 2022-ben megalkotott Wellis Life modelljei egytől-egyik ezt a vonalat képviselik. Ez az innovatív koncepció számtalan olyan újítást tartalmaz, amellyel csökkentheti a kiadásait, valamint hozzátehet a környezetvédelemhez. Milyen prémium jakuzzit talál a Wellis kínálatában?

Prémium jakuzzi, amely környezetbarát módon működik!

Egy prémium jakuzzi esetén csak a luxus, a folyamatos működés és a hatalmas költségek jutnak az eszünkbe. Szerencsére a Wellis Life modellek pont az ellenkezőjét teljesítik, ugyanis kevesebb energia felhasználásával működnek, ezáltal a háztartás költségeit csökkentik, viszont ugyanolyan wellnessélményt biztosítanak, mint drágább és magasabb energiafogyasztású társaik. Ennek köszönhetően egy olyan prémium jakuzzival gazdagodhat otthona, amely egyben modern, trendi és rendkívül energiahatékony!

Milyen tulajdonságai vannak egy prémium jakuzzinak?

Egy prémium jakuzzi, amely energiahatékony módon működik, számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkezik. A Wellis Life modelljei az alábbi újdonságokat tartalmazzák, amelyek hozzátesznek a gazdaságos működéshez:

  • Beépített hőszivattyúval ellátott Smart-In Step okos lépcső, amely -5°C és +40°C között képes fűteni vagy hűteni, ezzel a fűtési energia 70-75%-a takarítható meg.
  • Új WOW vízirányváltó rendszer, amely 23%-kal nagyobb teljesítményt és kb. 30%-kal kevesebb energiafogyasztást biztosít.
  • In-Line WIS rendszer, amely 24 órás felügyeletet biztosít a medence vízminőségének állapotát monitorozva.
  • Az OZMIX™ rendszer, amely a klór és a megfelelő mennyiségű pH-szabályzó hozzáadásával a legeredményesebbnek bizonyult a fertőtlenítésben.

Milyen egyéb kiegészítőkkel szereltük fel a Wellis masszázsmedencéket?

Ha a Wellis Life modelljei közül választ egyet otthonába, akkor a fent felsorolt prémium funkciók mellett még számtalan, egyéb, hasznos és látványos kiegészítőt kap meg együtt újdonsült medencéjével. Ebbe beletartozik például a világító oldalburkolat, amely egy LED-szalag segítségével varázsolja egyedivé medencéjét. Hozzátartozik a remek funkciókhoz az Infinity jet fúvóka, amely még élvezetesebbé teszi a masszázsélményt azáltal, hogy a test nagyobb részét masszírozza. Nem csak fel és le fel-le mozog, hanem egy végtelen nyolcas formát ír le forgás közben. Ezzel nagyobb felületen képes masszírozni a testet, valamint több pontját is elérni a kritikus részeknek.

Az új világító vízesés és a flat csobogó a látványelemek közé tartozik. A színterápiás vízesés megújult tervezés alapján készült, és egy valódi vízesés hatását kelti, a flat csobogók pedig tökéletesen funkcionálnak megvilágított pohártartóként is. Ha pedig még több színt vinne az éjszakába, a világító fúvókák is beépítésre kerültek az új Wellis Life medencékbe, ami egyedülálló módon csak ezekbe a modellekbe került beépítésre.

A hangulat fokozására tökéletesen alkalmas exkluzív színterápiás világítás pedig egy közvetlen vízszint alatti funkció, a prémium jakuzzi oldalfalába építve. 10-20 db LED-ből áll a masszázsmedence típusától függően, melyek összhangban világítanak a jakuzziba szerelt központi vízalatti színterápiás világítással.

Kedvet kapott, hogy vásároljon egy prémium jakuzzit a Wellis kínálatából? Ne habozzon felkeresni értékesítőinket akár online, akár bemutatótermeink valamelyikében! Készségesen segítenek Önnek csak ki kell választania a tökéletes modellt, amelyet az év 365 napjában, energiahatékony módon használhat. Fedezze fel a Wellis jakuzzik világát és teljen minden napja relaxációval!

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Mit érdemes figyelembe vennünk, ha kerti bútort vásárlunk?

Read More

Jakuzzi medence vásár

Read More

Jakuzzi akció – Szerezze be prémium modelljeinket kedvezményes áron!

Read More