Skip to main content
Összehasonlítás 1

2023 legjobb fürdőszoba trendjei

By július 25th, 2023News, Hírek

2023 legjobb fürdőszoba trendjei

2023 legjobb fürdőszoba trendjei

A fürdőszoba trendek folyamatosan változnak, hiszen a helyiség megítélése, célja is rendszerint átalakul. A tisztálkodás mellett egyre nagyobb igény születik a kellemes időtöltésre. Folyamatosan előtérbe kerül az, hogy a fürdőszobában is jól érezzük magunkat, az több legyen egy steril, tiszta helyiségnél, sőt mi több, a személyiségünket, a stílusunkat tükrözze. Minden ember más, azonban van egy pár aktuális trend, amelyeket bemutatunk cikkünkben!

Szabadon álló kádak

A karmos lábú öntöttvas kád újra a reneszánszát éli, azonban gyakran ennél elegánsabb megoldásra vágyunk. A vízsugaras áztató kádak sok ember számára unalmassá váltak. Egyre inkább keressük az ésszerű méretű, izgalmas formájú, ugyanakkor könnyed, vékony anyagú, szabadon álló kádakat. Ezeknek a használatával a fürdő spa-szerű hangulatot áraszt. A Calabria Black különlegessége, hogy belül fehér, kívül azonban a megszokottól eltérően fekete. Az elsőre szokatlannak tűnő megoldás rendkívül elegánsan hatást kölcsönöz a vizes helyiségeknek. A Gloria kád különlegessége kerek formájában rejlik. A tágas fürdő alkalmatosság gyorsan a fürdőszoba központi elemévé, egyenesen annak díszévé válik.

Fa bútorok

Egyre trendibbé válnak a fából készült fürdőszobaszekrények, bútorok. Ez köszönhető annak, hogy a burkolatok színvilága is egyre szélesebbé válik, a fa, sokoldalúságának köszönhetően pedig bármilyen környezetben megállja a helyét.

Mi is kínálunk a különféle fürdőszoba stílusokhoz illő bútorokat, kollekciókat. A Blondie 60 bútor elem például szürkés hatást kelt, az Azori sötét színű, a Soria pedig egészen világos.

Szükség helyett kellemes időtöltés

Ahogyan a fürdőszobában eltöltött idő halad a szükséges rossztól a kényelem és kikapcsolódás irányába, úgy jutnak egyre nagyobb szerephez a különböző kiegészítők. Ezek sokszor olyan dolgok, amelyek egyszerre szolgálják a kényelmünket, illetve adhatunk hozzá valami egyedit a fürdőszobához. A minőségi kiegészítőkkel fokozhatja fürdőjének kellemes, elegáns kinézetét.

A Bridge kádtálca, vagy éppen egy fejpárna a kényelmes fürdőzések elengedhetetlen kellékei. Segítségükkel a kádban töltött idő kellemes relaxálásra biztosít lehetőséget. A Mamba pohártartó segítségével pedig magunkkal vihetjük kedvenc frissítőnket.

A magas páratartalmat kihasználva pedig érdemes pár növényt is elhelyezni. Rendkívül kellemes hangulatot árasztanak és otthonossá varázsolják lakásunk ezen részét is.

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Kerti bútor kisokos

Read More

Mit érdemes figyelembe vennünk, ha kerti bútort vásárlunk?

Read More

Jakuzzi medence vásár

Read More