Skip to main content
Összehasonlítás 1

Minden, amit a szaunafajtákról tudni érdemes: Infra-, finn- és kombinált szaunák

By június 27th, 2023Hírek

Minden, amit a szaunafajtákról tudni érdemes: Infra-, finn- és kombinált szaunák

Minden, amit a szaunafajtákról tudni érdemes: Infra-, finn- és kombinált szaunák

Fedezze fel a szaunafajták csodálatos világát! Az infra-, finn- és kombinált szaunák olyan élményeket kínálnak, amelyek örökre megváltoztatják a szaunázásról alkotott elképzeléseit. Ez a cikk felfedi, amire szüksége van ahhoz, hogy megismerje a szaunázás legújabb dimenzióit és megtalálja azt a szaunatípust, amely igazán Ön igényeire van szabva.

A finn szaunák

A finn szaunák, amelyeket gyakran hagyományos szaunaként emlegetnek, a legelterjedtebbek és legismertebbek közé tartoznak. Ez a szaunatípus kitűnő választás azoknak, akik testi és lelki kikapcsolódásra vágynak, valamint az egészségük és vitalitásuk javítására törekednek. Az élénkítő hatás, az anyagcsere fokozása, a méregtelenítés, a vérkeringés javítása és a stressz csökkentése csak néhány a sok pozitív hatások közül, amelyeket a finn szaunázás nyújthat. Fontos azonban, hogy mindig figyeljünk a testünk jeleire, tartsuk be a megfelelő hőmérsékletet és időtartamot, valamint konzultáljunk orvosunkkal, ha bármilyen egészségügyi problémánk van. Ismerje meg a 4 személyes beltéri Serenis finn szaunát!

Infraszaunák

Az infraszaunák alacsonyabb hőmérsékleten működnek, így ideális választás azoknak, akik nem kedvelik a túl forró levegőt vagy egészségi állapotuk ezt nem teszi lehetővé a nagyon melegben való tartózkodást. Ezek a szaunák hatékonyan melegítik fel az izomrostokat, fokozzák a verejtékképződést és segítenek a test méregtelenítésében. Az infraszaunában a verejték nemcsak vizet, hanem zsírt, koleszterint és más zsírban oldódó méreganyagokat is tartalmaz. Az infraszauna hatékonyan segít a kalóriák elégetésében is, akár kétszer rövidebb idő alatt, mint a hagyományos finn szaunákban. Fedezze fel a kétszemélyes beltéri Solaris hemlock infraszaunát!

Kombinált szaunák

Élje át a tökéletes harmóniát a kombinált szaunákban! Ez a különleges szaunatípus egyesíti magában mindazokat az előnyöket, amiket az infra- és finn szaunák nyújtanak. Az egyedülálló kombinációjának köszönhetően a kombinált szaunák a test és a lélek tökéletes egyensúlyát célozzák meg. A kombinált szauna, mint az Eclipse hemlock kombinált szauna, ideális választásnak azoknak, akik szeretnék kihasználni mindkét szaunatípus előnyeit. Az alacsonyabb hőmérséklet és az infravörös sugarak lehetővé teszik a kellemesebb és kíméletesebb szaunázást azok számára, akik nem tolerálják jól a magas hőmérsékletet. Ugyanakkor a finn szaunázás klasszikus élménye sem marad el, amely a test és a szellem revitalizációját szolgálja.

Merüljön el a szaunázás évezredes hagyományában, és fedezze fel a saját szaunatípusában rejlő csodákat!

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Exkluzív vásári ajánlatok

Read More

100 CIKKRE KÉSZLETKISÖPRŐ AKCIÓ ÉS EGYEDÜLÁLLÓ MASSZÁZSMEDENCE AJÁNLATOK

Read More

Fedezze fel a luxust és a kényelmet az Igneus finn szaunával!

Read More