Skip to main content
Összehasonlítás 1

Luxus kerti bútorok az elegancia jegyében

By június 27th, 2023Hírek

Luxus kerti bútorok az elegancia jegyében

Luxus kerti bútorok az elegancia jegyében

Nyáron, – ahogy minden más is -, a családi és baráti összejövetelek is kikerülnek a szabadba és a kertbe. Ki ne szeretne az árnyas terasz friss levegőjén elfogyasztani egy-egy italt, eltölteni egy-egy kellemes ebédet? Mindezt most ráadásul valódi luxuskörülmények közt teheti meg! Luxus kerti bútoraink a legjobb minőséget viszik el otthonába, mindezt ellenállhatatlan eleganciával fűszerezve.

Étkezés a friss levegőn

A terasz akkor a legjobb, ha ki tudunk ülni az étkezések alkalmával. A friss levegőn jobb az étvágy, a hangulatot fokozza a madarak csicsergés, a fák lombjai körül játszó szél. A mindenki által ismert műanyag asztal, illetve hozzátartozó ülőgarnitúra, azonban már a múlté. A Messina 6 személyes kerti asztal hanyag eleganciával szolgálja ki a teljes családot.

Ha terasza valami formabontót, különlegeset kíván, akkor pdig ajánljuk a szintén hat személyes, Ravenna kerti asztalt. A teakfa asztallapot igazán merész, de ugyanakkor letisztult alumínium váz teszi egésszé.
Amennyiben a mediterrán hangulatot szeretné az otthonába csempészni, akkor pedig válogasson az Aspero asztal szettjei között, amelyek akár 10 személy számára is kényelmesek.

Szieszta a legmagasabb fokon

Az étkezés nem minden, a köztes időben is jól esik a beszélgetéseket, különböző italokat a teraszon megejteni. Ilyenkor azonban a magas étkezőasztal és hosszú órákon keresztül már kevésbé kényelmes székek ritkán bizonyulnak jó választásnak.

A Wellis kínálatában megtalálható kültéri heverőkkel, kanapékkal, illetve dohányzóasztalokkal a pihenés oázisává varázsolhatja a teraszát. A kerti bútorok terén a legtöbb gyártó saját megoldást kínál ennek a problémának a megoldására. Az eltérő forma és színvilágok, illetve a felhasznált anyagok különbözősége biztosítja, hogy mindenféle stílusú teraszhoz találhat megfelelőt.

Ezek közül szeretnénk a figyelmébe ajánlani az Amor kerti bútor szettjét, amely nem csak letisztult, elegáns és magas minőségű, hanem személyre szabható is! A kanapé elemek szélén található italtartó asztalka bármelyik oldalra helyezhető, illetve az illeszkedő sarokelem segítségével igazán meghitt környezet is kialakítható. Természetesen a gyártó kínál dohányzóasztalt is, illeszkedő forma és színvilággal.

Az Amor szett garantáltan jól mutat az Ön otthonában is! Nem mellesleg biztosan megváltoztatja az eddig tanusított hozzáállását a teraszához, hiszen beszerzése után minden lehetőséget meg fog ragadni rá, hogy ott pihenje ki a mindennapok fáradalmait.

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Az online kaszinójátékosok a luxus és a kényeztetés iránti szeretetükről ismertek, és az egyik terület, ahol ez különösen nyilvánvaló, az a vízvezeték-szerelvények kiválasztása. A prémium kategóriás csaptelepektől a csúcskategóriás jacuzzikig az online kaszinójátékosok nem sajnálják a pénzt, amikor az otthonukban a spa-szerű élményt szeretnék megteremteni. Az egyik ok, amiért az online kaszinó https://kaszinoworld.com/ játékosok a prémium kategóriás vízvezeték-szerelvényekhez vonzódnak, a kényelem és a pihenés hangsúlyozása. Egy hosszú játékkal töltött nap után a játékosok egy olyan térben szeretnének kikapcsolódni, amely kényelmes és megnyugtató. És az olyan lehetőségekkel, mint az esőztető zuhanyfejek, a fűtött padló és a sugárzó kádak, a fürdőszobában a fürdőszobai élmény megteremtése még soha nem volt ilyen egyszerű. A kényelem mellett az online kaszinójátékosok a csúcskategóriás vízvezeték-szerelvények esztétikai vonzerejét is értékelik. Az elegáns és modern dizájntól a klasszikus és elegáns stílusokig minden ízlésnek és dekorációs stílusnak megfelelő lehetőségek vannak. És mivel a szerelvények testre szabhatók olyan funkciókkal, mint a csiszolt nikkel kivitelek és a LED-es világítás, az online kaszinó játékosok igazán személyre szabott teret hozhatnak létre.

Wellis 20 éves Szülinapi Jakuzzi Vásár

Read More

Wellis 20 Éves Szülinapi Akció – Kihagyhatatlan Kedvezmények Ünnepeljen velünk a Wellis 20. születésnapján és v

Read More

Wellis Prémium Fürdőszoba – Az Igazi Őszi Megújulás

Read More