Skip to main content
Összehasonlítás 1

Luxus nyaralás a Wellis-szigeteken

By április 11th, 2022Hírek

Luxus nyaralás a Wellis-szigeteken

Tényleg luxus lesz idén a nyaralás? Itt a megoldás arra, hogy otthonában is kikapcsolódhasson!

A koronavírusjárvány merőben átformálta a nyaralási szokásainkat. Sokan már előre elkezdtek azon gondolkozni, hol fogják tölteni az éves szabadságukat, azonban az árak nagyban befolyásolják azt, hogy hova és mikor menjenek, illetve, hogy egyáltalán menjenek-e. Emiatt sokan inkább egy jakuzzi beruházására szánták a nyaralásra félretett pénzt, amit éveken keresztül használhatnak minden korlátozás nélkül. Lássuk, milyen tényezők játszhatnak közre abban, hogy az otthonunk felújítását válasszuk a feszültséggel teli „kikapcsolódás” helyett.

Dráguló üzemanyagárak

Világszerte komoly problémát jelent, hogy az üzemanyagárak egyik pillanatról a másikra az egekbe szöktek. Több kiváltó oka is van ennek, nagymértékben közrejátszik a világszerte romló gazdasági helyzet, az emelkedő infláció, valamint az ukrán-orosz háború is. Magyarországon kívül sehol sem vezettek be ársapkát, így az árak teljes mértékben elszabadultak. A népszerű Olaszországban például átlagosan 662 forintba kerül egy liter benzin, és a magyarok kedvelte Horvátországban is több mint 570 forintért tankolhatunk literenként. Ezek már komoly kiadásokat jelentenek minden család számára, és ekkor még nem ettek, nem ittak, és nem is foglaltak szállást a nyaralásra.

Szállások sok tízezerért

Sokan vadásszák az olcsó szállásokat a különböző portálokon, de már a szálláshelyek többsége foglalt. Igaz Horvátországban már 200 ezer forintért találunk szállást a város közepén 4 fő számára, azonban egy vízparti apartmanért már 300-400 ezer forintot is ki kell fizetni egy hétre a főszezonban. Persze, lehet előbb menni, akár májusban-júniusban, vagy később, szeptemberben, de akkor a jó idő nem garantált, és a szolgáltatások árai ugyanúgy rendkívül sokat drágultak eddig is, és ki tudja, hogy nyár végére mennyit kell fizetni mondjuk egy belépőért a helyi aquaparkba.

Ebéd és vacsora a parton – egy vagyonért

Világszerte a vendéglátósok eddig a pandémia miatt kényszerültek bezárásra, ami hatalmas kiesést jelentett. Most, hogy szabadon nyitva lehetnek, az alapanyagok ára emelkedik rendkívüli mértékben, így ők is kénytelenek megemelni az áraikat. Ez nem csak hazánkban jelent majd problémát, hanem egy nyaralás alkalmával is, hiszen a nyaralóövezetekben így is 10-20%-kal többet kellet fizetni egy ebédért, vagy vacsoráért, ami nagyban megdobhatja a büdzsét. A drágulás ugyanúgy érinti a kisboltokat és hipermarketeket is, így egy apartmanban eltöltött vakáció sem jelent megoldást a drágulás kiküszöbölésére.

Mi lehet a megoldás?

Sok család inkább az otthoni, luxusnyaralás mellett döntött, és még a pandémia ideje alatt beruházott egy jakuzzira. Akik eddig még nem tették meg, azok sincsenek elkésve vele, hiszen a Wellis kínálatában ötszemélyes jakuzzit vehetnek még a nyári szezon előtt akár 1,9 millió forintért. Első hallásra soknak tűnhet, azonban egy élménymedence nem csak egy nyárra szól, hanem akár egy évtizeden keresztül is használhatjuk az év minden szakában. Nem kell sorban állni, hogy egy kicsit ellazuljunk, nem kell fürdőbelépőt venni, és nem kell az utazást sem kifizetnünk, hiszen csak pár lépésre vagyunk a kikapcsolódástól.

Válaszd Te is a luxusnyaralást a Wellis-szigeteken, és élvezd a pihenést mindennap!

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Az online kaszinójátékosok a luxus és a kényeztetés iránti szeretetükről ismertek, és az egyik terület, ahol ez különösen nyilvánvaló, az a vízvezeték-szerelvények kiválasztása. A prémium kategóriás csaptelepektől a csúcskategóriás jacuzzikig az online kaszinójátékosok nem sajnálják a pénzt, amikor az otthonukban a spa-szerű élményt szeretnék megteremteni. Az egyik ok, amiért az online kaszinó https://kaszinoworld.com/ játékosok a prémium kategóriás vízvezeték-szerelvényekhez vonzódnak, a kényelem és a pihenés hangsúlyozása. Egy hosszú játékkal töltött nap után a játékosok egy olyan térben szeretnének kikapcsolódni, amely kényelmes és megnyugtató. És az olyan lehetőségekkel, mint az esőztető zuhanyfejek, a fűtött padló és a sugárzó kádak, a fürdőszobában a fürdőszobai élmény megteremtése még soha nem volt ilyen egyszerű. A kényelem mellett az online kaszinójátékosok a csúcskategóriás vízvezeték-szerelvények esztétikai vonzerejét is értékelik. Az elegáns és modern dizájntól a klasszikus és elegáns stílusokig minden ízlésnek és dekorációs stílusnak megfelelő lehetőségek vannak. És mivel a szerelvények testre szabhatók olyan funkciókkal, mint a csiszolt nikkel kivitelek és a LED-es világítás, az online kaszinó játékosok igazán személyre szabott teret hozhatnak létre.

Wellis 20 éves Szülinapi Jakuzzi Vásár

Read More

Wellis 20 Éves Szülinapi Akció – Kihagyhatatlan Kedvezmények Ünnepeljen velünk a Wellis 20. születésnapján és v

Read More

Wellis Prémium Fürdőszoba – Az Igazi Őszi Megújulás

Read More