';

TERMÉKEK//SwimLine/Kongo Swim Spa

Kongo Swim Spa

Kongo rozsdamentes fém-úszómedencénk kialakítása egyedülálló a piacon.
A lépcsőzet oldalán beépített masszázsfunkciók segítségével kényelmesen ellazulhat. Turbina motoros újításunkkal ugyanakkor tökéletes úszásélményben részesülhet. Legyen akár a sport vagy a wellness kedvelője, fémmedencénkben mindkét tevékenységnek hódolhat. A 3 nagy fogyasztású hidromotort kiváltó ellenáramoltató turbina 50-160 ezer liter vízmennyiséget képes óránként megforgatni. A turbina erőssége 6 sebesség fokozatban állítható egy távirányító segítségével, így a könnyed úszástól a versenyszerű sportig minden igényt kielégít.
A normál swim spa motorokkal szemben 75%-al kevesebb áramfelvételre van szüksége, miközben kétszer akkora vízhozamot biztosít. A hihetetlen teljesítmény párosul az energiatakarékossággal. Költséghatékonysága és egészségmegőrző funkciója mellett a különleges dizájnról is könnyen megjegyezheti Kongo modellünket. Fémmedencénkkel mindemellett egy életre tervezhet: a rozsdamentes acél ugyanis ellenáll az UV-sugaraknak, a terméket ért fagy- és hőhatásoknak.

Próbálja ki Kongo termékünket, és győződjön meg személyesen a számos újításunkról.

 

Méret:
4280x2300x1430 (mm) 

Jellemzők:
Alapanyag: Rozsdamentes acél (2mm) AISI 316L, DIN: 1.4414
Oldalburkolat: időjárásálló WPS 
Keret: Rozsdamentes acél

Vízmennyiség: 9140 Liter

Nettó súly: ~1100 kg

Energiafelvétel:
32A  230V/50Hz 

Jakuzzi motorok:
Hidromasszázs motor: 1 x 2 LE
Ellenáramoltató motor:
W-Power Turbina (6 sebesség) - távirányítóval
75%-al kevesebb áramfogyasztás, a normál hidromotorrokkal szemben!

Padlóba rejtett központi pezsgőfürdő

Előszűrős keringető vízkeringető motor

Wellis Easy4 vezérlőegység 

Összes fúvókaszám: 12

Központi színterápiás világítás: 1x55 db RGB LED

Vízszűrés: UV-C vízfertőtlenítő

Antimikrobiális szűrőbetét

 

 
ÁR

 11 999 900 Ft

TERMÉKHEZ RENDELHETŐ TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐK

Thermotető Swimspa L

Thermotető Swimspa L

A thermotető alkalmazásának célja hogy a jakuzzi hőjét a beállított szinten tartsa, mellyel jelentős energiát és pénzt takaríthat meg. A hőszigetelésről egy speciális hab gondoskodik, melyet kívülről ízléses műbőr borítás fed. A thermotető több színben kapható. Kérjük a színt megrendeléskor pontosítani.
 273 900 Ft
Beüzemelési díj Swimspa

Beüzemelési díj Swimspa

Beüzemelési díj
 149 900 Ft
Házhozszállítás

Házhozszállítás

A szállítási díj pontos meghatározása az adott helyszíntől függ. Előzetes egyeztetés szükséges. A házhozszállítás kapuig történő szállítást jelent.
 150 000 Ft
AQUASOUL™ 4.1 POP-UP Sound System

AQUASOUL™ 4.1 POP-UP Sound System

- Bluetooth vevőegységgel ellátott 4 csatornás erősítő (120 W) - Bluetooth kapcsolattal rendelkező lejátszóeszközről vezérelhető - Beépített mélynyomó (100W) - 4 db pop-up hangszóró (50W/darab)
 499 900 Ft
Homokszűrő előkészítés

Homokszűrő előkészítés

Az ár a gyári medence előkészítést tartalmazza, nem foglalja magába a homokszűrő berendezést!
 69 000 Ft
pH/redox vegyszeradagoló

pH/redox vegyszeradagoló

Lakossági felhasználásra szánt redox szondás, automata vegyszeradagoló. A víz redox szintjét méri. Az adagoló automatikusan adagolja a vízfertőtlenítő vegyszert (klór) a mért szintnek megfelelően. A pH szonda a víz pH értékét méri, és automatikusan ada golja a folyékony pH-minus vegyszert az ideális pH szint eléréséig. Az ár tartalmazza az induló vegyszercsomagot.
 499 900 Ft
Homokszűrő

Homokszűrő

Homokszűrő berendezés, amely a masszázsmedencékhez alapfelszereltségként biztosított antibakteriális szűrőfiltert váltja ki. Stuktúra: ø50 cm-es laminált poliészter üvegszál erősítésű tartály Kezelő: felső kezelőnyílással, szeleppel Felszereltség: 75 kg 0,5-1,2 mm szemcseméretű szűrőhomok (3 zsák) Teljesítmény: 6m3/h Az ár tartalmazza a szakszerviz általi beüzemelést.
 299 900 Ft
ELŐZMÉNYEK