';

TERMÉKEK//SwimLine/Danube Power swim spa

Danube Power swim spa

Legújabb fejlesztésű swimspa medencéink egyedülállóak 1,5 méteres mélységükkel és 2,3 méteres szélességűkkel, impozáns méretükkel pedig a tökéletes úszás élményét biztosítják. Swimspa modelljeink Everest prémium kategóriás medencénk designjára épülve kiemelkedő megjelenést és kényelmet biztosítanak használóik számára. A Danube 4 méteres hosszúságú sportmedencénk, amely maximális 7 LE teljesítményre képes, ez pedig tökéletes ellenáramot biztosít az úszáshoz. A medence alapfelszereltségéhez tartozik egy, az úszást segítő úszóbot, melyet a derékra kötve biztonságos úszást tesz lehetővé. Power fejlesztésének köszönhetően 3 db VIPER ellenáramoltatós motor járul hozzá a professzionális sport élményhez. Kiegészítőként használható a rozsdamentes acélból készült Aquabike és futópad.

 

 

Technikai adatok:

Méret:
4000x2300x1500 (mm) 

Jellemzők:
Alapanyag: Üvegszálerősítéses akril
Oldalburkolat: Szürke szálcsiszolt
Keret: Rozsdamentes acél

Vízmennyiség: 5699 Liter
Nettó súly: 780 kg
Energiafelvétel:
3x16A 400V/50Hz

Jakuzzi motorok:
Ellenáramoltató motor: 3 x 2 LE
Vízkeringtető motor: 1 x 1 LE 230V/50Hz

Vezérlőegység: Wellis Smart Touch

Összes fúvókaszám: 3 Riverjet, 2 Sarok jet

Központi színterápiás világítás: 1x55 db RGB LED

Vízszűrés:
UV-C vízfertőtlenítés
3 db antimikrobiális szűrőbetét 

SPA-INFO

Bekötési
rajz

ántsz
engedély

 
ÁR

AKCIÓS ÁR

 4 999 900 Ft

 4 499 900 Ft

ALAPFELSZERELTSÉG:
0

TERMÉKHEZ RENDELHETŐ TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐK

Beüzemelési díj Swimspa

Beüzemelési díj Swimspa

Beüzemelési díj
 149 900 Ft
Közületi felhasználásra való felkészítés

Közületi felhasználásra való felkészítés

A masszázsmedence beüzemelését követően az ÁNTSZ követelményeinek megfelelő, Wellis szakszerviz általi felkészítés, vízóra felszerelés, mintavételi csap beszerelés, gépészeti elemek felcímkézése. A beüzemelés díján felül fizetendő opció. Megjegyzés: Egyes modellek ára tartalmazza a beüzemelés költségét.
 149 900 Ft
pH/klór vegyszeradagoló

pH/klór vegyszeradagoló

Wellis Dosing System - pH/free chlorine. Közületi felhasználásra szánt szabad klór szondás, vegyszeradagoló. A víz szabad klór szintjét méri, ÁNTSZ előírásoknak megfelelően. Az adagoló automatikusan adagolja a vízfertőtlenítő vegyszert (klór) a mért szintnek megfelelően. A pH szonda a víz pH értékét méri, és automatikusan adagolja a folyékony pH-minus vegyszert az ideális pH szint eléréséig. Az ár tartalmazza az induló vegyszercsomagot.
 599 900 Ft
pH/redox vegyszeradagoló

pH/redox vegyszeradagoló

Lakossági felhasználásra szánt redox szondás, automata vegyszeradagoló. A víz redox szintjét méri. Az adagoló automatikusan adagolja a vízfertőtlenítő vegyszert (klór) a mért szintnek megfelelően. A pH szonda a víz pH értékét méri, és automatikusan ada golja a folyékony pH-minus vegyszert az ideális pH szint eléréséig. Az ár tartalmazza az induló vegyszercsomagot.
 499 900 Ft
Homokszűrő

Homokszűrő

Homokszűrő berendezés, amely a masszázsmedencékhez alapfelszereltségként biztosított antibakteriális szűrőfiltert váltja ki. Stuktúra: ø50 cm-es laminált poliészter üvegszál erősítésű tartály Kezelő: felső kezelőnyílással, szeleppel Felszereltség: 75 kg 0,5-1,2 mm szemcseméretű szűrőhomok (3 zsák) Teljesítmény: 6m3/h Az ár tartalmazza a szakszerviz általi beüzemelést.
 299 900 Ft
Homokszűrő előkészítés

Homokszűrő előkészítés

Az ár a gyári medence előkészítést tartalmazza, nem foglalja magába a homokszűrő berendezést!
 69 000 Ft
Thermotető Swimspa S

Thermotető Swimspa S

A thermotető alkalmazásának célja hogy a jakuzzi hőjét a beállított szinten tartsa, mellyel jelentős energiát és pénzt takaríthat meg. A hőszigetelésről egy speciális hab gondoskodik, melyet kívülről ízléses műbőr borítás fed. A thermotető több színben kapható. Kérjük a színt megrendeléskor pontosítani.
 215 900 Ft
Házhozszállítás

Házhozszállítás

A szállítási díj pontos meghatározása az adott helyszíntől függ. Előzetes egyeztetés szükséges. A házhozszállítás kapuig történő szállítást jelent.
 150 000 Ft
AQUASOUL™ 2.1 POP-UP Sound System

AQUASOUL™ 2.1 POP-UP Sound System

- Bluetooth vevőegységgel ellátott 4 csatornás erősítő (120 W) - Bluetooth kapcsolattal rendelkező lejátszóeszközről vezérelhető - Beépített mélynyomó (100W) - 2 db beépített hangszóró (35W/darab)
 299 900 Ft
ELŐZMÉNYEK