';

TERMÉKEK/Akciós és Outletes termékek/Szaunák/ECLIPSE kombi szauna 2

ECLIPSE kombi szauna 2

Bemutatótermi modell   BUDAÖRSI ÚT
6-7 személyes kombinált szauna
Csomómentes kanadai vörös cédrus kivitel
6 mm füstszínű, biztonsági üvegajtó és oldalüvegek
Területenként szabályozható fűtőtest teljesítmény
Színterápiás világítás
Beépített sztereó FM rádió
Ventilátor

Fűtőtestek:
1 db szauna kályha: 9 kW/380 V
12 db fűtőtest: 3,6 kW/230 V
  • 4 db oldalsó fűtőtest (300 W/db)
  • 4 db hátsó fűtőtest (300 W/db)
  • 4 db alsó fűtőtest (láb résznél) (300 W/db )

Design


A wellis számára tervezett 2012-es szauna design-ok Alessandro Caperra olasz tervezőmérnök keze nyomát viselik. Így olyan egyedi megjelenést biztosítunk a szaunáiknak, melyek minden környezetben megállják a helyüket, legyen az egy modern wellness helyiség vagy egy nyugodt, intim berendezésű hálószoba.

Vörös Cédrus

Az Infraszaunáink alapanyagaként használt vörös cédrus különleges megjelenésű és illatú csomómentes luxus faanyag. A legnemesebb és legtartósabb fafajta. Nevével ellentétben színe nem kimondottan vörös. Árnyalatai között megtalálható a halvány méz, világos karamell, de akár a borostyán szín is.

A cédrusfában lévő olaj gyulladáscsökkentő, sejtregeneráló, sebgyógyító, nyirokrendszer szabályzó, méregtelenítő. Nyákoldó, hatása miatt kiváltképpen hatásos a téli időszakra jellemző felső légúti megbetegedések ellen. Jellegzetes aromája a lélekre is kedvezően hat: erősítő, melengető, nyugtató, megújító hatású. Oldja az ingerültséget és a stresszt.
Szaunáink kellemes illata hosszú éveken keresztül megmarad. 
 

A cédrusfában lévő olajok gombaölő és korhadásgátló anyagokat is tartalmaznak. Ezért, és tartóssága miatt is ideális alapanyaga szaunáinknak.

Energiatakarékos fűtőszálak

Egy energiatakarékos carbon (szénalapú) fűtőszállal rendelkező infraszauna megvásárlásával nem csak pénzt takarít meg, de segít megvédeni földünk erőforrásait is. Kutatásaink eredményeként elértük termékeink minden szempontból maximális energiatakarékosságát. Magas hőhatásfokú, melyet egy fém fűtőszál energia igényének kevesebb mint 30%-ával éri el. Hosszú élettartam, 5000-7000 óra jellemzi őket.

A villanykörtéhez hasonó gyorsaságú felfűtési idővel azonnal érezhető meleget ad. Más gyártó infraszaunáiban ez az idő 15-20 percet is igénybe vehet, ami idő alatt Önnek várakoznia kell, és nem utolsósorban a villanyórája is pörög.

Infraszaunáink kizárólag az úgynevezett “távoli infra sugarak” (FIR) tartományában, 1.5 µ m to 15 µ m között sugároznak. Ezt a tartományt “az éltető fény”-nek is hívják. A távoli infrasugarakat bőre gyorsabban nyeli el. Kellemes, a kandallótűzhöz hasonló hőérzetet nyújt. Nem bocsát ki káros, magas frekvenciájú elektromágneses és ultra ibolya sugarakat. A távoli infravörös sugarak közvetlen a szaunázó testén hatnak, a körülötte levő levegő felmelegítése nélkül.

 

A szauna helyét úgy kell megválasztani, hogy maradjon legalább 20 cm a teteje, és a födém között, mert a vezérlőegység, és a szellőző ventilátor kivezetése is a tetőn kap helyet.

Bemutatótermi modell, személyes megtekintés után vásárolható meg.

Amennyiben az ECLIPSE kombinált szauna valamilyen oknál fogva nem felelne meg az Ön elvárásainak (eltérő méret vagy eltérő alapanyag igény) kérjük nézze át az egyedi rendelésre gyártott épített típus szaunáinkat.

Az aktuális készletről érdeklődjön üzletünkben. Kifutó termék. A termék webshopban nem megrendelhető.

Lista ár 1099900 Ft  -15 %  kedvezményes ár: 934915 Ft  A pontos részletekről, jótállásról, érdeklődjön a megadott elérhetőségek egyikén.

ELÉRHETŐSÉGEK :  Telefon: 06 1 310 7270  Mobil: 06 70 337 4767   
06 70 930 7063  

E-mail:  budaorsiut@wellis.hu    Cím: 1118 Budapest Budaörsi út 31/C

Nyitvatartás:

hétfő: 9:00 - 18:00
kedd: 9:00 - 18:00
szerda: 9:00 - 18:00
csütörtök: 9:00 - 18:00
péntek: 9:00 - 18:00
szombat: 10:00 - 14:00
vasárnap: zárva

Használati
utasítás

TERMÉKHEZ RENDELHETŐ TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐK

ECLIPSE kombi szauna 2

Beüzemelési díj szauna 3

A szauna beüzemelése tartalmazza: lapra szerelt termék összeszerelését, szabvány szerinti elektromos csatlakoztatását és 1 éves teljes körű garanciát.
 75 000 Ft
ECLIPSE kombi szauna 2

Házhoz szállítás (szauna)

A házhoz szállítás részleteiről a "Gyik" menüpont alatt, a "SZÁLLÍTÁSSAL ÉS FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK" részben tájékozódhat. A házhozszállítás kapuig történő szállítást jelent.
 10 000 Ft

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOTMINDEN MEZŐT MEG KELL ADNI.

ELŐZMÉNYEK