Skip to main content
Összehasonlítás 1
×

{{product_name}}

{{ formatPrice(calculated_product_price) }}
#{{variation_id}}

{{product_name}} {{variation_name}}

{{ formatPrice(calculated_product_price) }}
{{status.msg}}

Válasszon további beszerelhető kiegészítőink közül

Több opció is választható
Hozzáadva

{{item.name}}

+ {{formatPrice(item.price)}}

További kiegészítők

Több opció is választható
Hozzáadva

{{item.name}}

+ {{formatPrice(item.price)}}

Neked ajánljuk

Több opció is választható
Hozzáadva

{{item.name}}

+ {{formatPrice(item.price)}}
-20%
Akció

Sophia tornado ultracsendes fali rimless WC

94 900 Ft 75 920 Ft

A Tornado Ultracsendes WC szabadalmaztatott öblítési technológiával van felszerelve, amelynek erőteljes spirális örvénylő víze halkan áramlik WCcsészébe, miközben rendkívül hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket.Víztakarékos megoldás, 4,5 litert vizet igényel a nagy öblítéshez, és 3 litert
egy kis öblítéshez. Ezzel egy 4 fős háztartás évente akár 19 700 liter vizettakaríthat meg.
A perem nélküli rimless WC-k kedvező tulajdonsága, hogy nincsenek rajtuk elérhetetlen zugok, perem alatti lerakódások, így könnyen tisztántarthatók. Fröccsenés elleni védelemmel van ellátva, amely megakadályozza a víz kijutását használat közben, ezzel biztosítva a fürdőszoba higiéniáját.

  • 36,5 x49,5 x 36,5 cm
  • porcelán
  • mélyöblítésű

Előrendelhető!
Várható beérkezés: 2023. December 

Felszereltségek

2 MENNYISÉGES ÖBLÍTÉS

2 MENNYISÉGES ÖBLÍTÉS

Monoblokkos WC-ink mindegyike 4-6 literes, két vízmennyiséges öblítéssel kerül forgalomba, így takarékoskodva az értékes vízzel.
PEREM NÉLKÜLI KIALAKÍTÁS

PEREM NÉLKÜLI KIALAKÍTÁS

A perem nélküli – rimless – WC-k legfontosabb tulajdonsága, hogy nincsenek rajtuk elérhetetlen zugok, könnyen tisztán tarthatók. Precízen megtervezett forma – a speciális kialakítású WC-csésze lehetővé teszi, hogy öblítéskor örvényszerűen körbeáramló víz a WC teljes belső felületét tisztává varázsolja, kifröccsenés nélkül. A standard öblítőperemes WC-kel ellentétben a rimless technológiájú WC-k rejtett szerelésűek többet nem kell a rögzítő csavarokon leülepedett koszt takarítania, nem kell törődnie a perem alatti lerakódásokkal. Javasolt vizöblítési maximum teljesítmény 6-7 liter között, a standard öblítőperemes WC-k átlagos hangterhelése 75-80 db a rimless WC-k átlagos hangterhelése 80-90 db. Javasoljuk a kivitelezés folyamán a szerelvénycsövek hangszigetelését elvégezni.
REJTETT RÖGZÍTÉS

REJTETT RÖGZÍTÉS

A szaniter felületén csak egyetlen apró rögzítési pont látható. Ez az esztétikai szempontokon túl könnyű, higiénikusabb tisztítást tesz lehetővé.
TORNADO

TORNADO

A Tornado Ultracsendes WC szabadalmaztatott öblítési technológiával van felszerelve, amelynek erőteljes spirális örvénylő víze halkan áramlik WC csészébe, miközben rendkívül hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. Víztakarékos megoldás, 4,5 litert vizet igényel a nagy öblítéshez, és 3 litert egy kis öblítéshez. Ezzel egy 4 fős háztartás évente akár 19 700 liter vizet takaríthat meg.
10 év garancia a héjszerkezetre
3 év garancia a gépészetre

Leírás

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Az online kaszinójátékosok a luxus és a kényeztetés iránti szeretetükről ismertek, és az egyik terület, ahol ez különösen nyilvánvaló, az a vízvezeték-szerelvények kiválasztása. A prémium kategóriás csaptelepektől a csúcskategóriás jacuzzikig az online kaszinójátékosok nem sajnálják a pénzt, amikor az otthonukban a spa-szerű élményt szeretnék megteremteni. Az egyik ok, amiért az online kaszinó https://kaszinoworld.com/ játékosok a prémium kategóriás vízvezeték-szerelvényekhez vonzódnak, a kényelem és a pihenés hangsúlyozása. Egy hosszú játékkal töltött nap után a játékosok egy olyan térben szeretnének kikapcsolódni, amely kényelmes és megnyugtató. És az olyan lehetőségekkel, mint az esőztető zuhanyfejek, a fűtött padló és a sugárzó kádak, a fürdőszobában a fürdőszobai élmény megteremtése még soha nem volt ilyen egyszerű. A kényelem mellett az online kaszinójátékosok a csúcskategóriás vízvezeték-szerelvények esztétikai vonzerejét is értékelik. Az elegáns és modern dizájntól a klasszikus és elegáns stílusokig minden ízlésnek és dekorációs stílusnak megfelelő lehetőségek vannak. És mivel a szerelvények testre szabhatók olyan funkciókkal, mint a csiszolt nikkel kivitelek és a LED-es világítás, az online kaszinó játékosok igazán személyre szabott teret hozhatnak létre.

Wellis 20 éves Szülinapi Jakuzzi Vásár

Read More

Wellis 20 Éves Szülinapi Akció – Kihagyhatatlan Kedvezmények Ünnepeljen velünk a Wellis 20. születésnapján és v

Read More

Wellis Prémium Fürdőszoba – Az Igazi Őszi Megújulás

Read More