Skip to main content
Összehasonlítás 1

Kádak a Wellis kínálatából!

By május 8th, 2024Hírek

Kádak a Wellis kínálatából!

Meseszép és praktikus kádak a Wellis kínálatából!

Ezekbe a praktikus kádakba akár Ön is könnyen beleszerethet, hiszen a kinézetük mellett meseszépek. Elférnek kis helyen is, nem kell hatalmas méretű fürdőszoba a használatukhoz. A Wellis gondol a vásárlóira, és olyan termékeket mutat be a kínálatában, amelyek között mindneki megtalálhatja a számára szimpatikus modellt.

Kisméretű praktikus kádak masszázsfunkcióval

Nem érdemes elkeseredni, ha nincs elég négyzetméterünk a finn szaunához vagy zöldfelületünk a vágyott medencéhez, vannak olyan kisméretű praktikus kádak, amelyek simán felveszik a versenyt a kültériekkel. Egy gondosan kiválasztott hidromasszázskáddal például elfelejtheti a szezonalitást: évszaktól függetlenül használható, zimankóban melegedésre, kánikulában hűsölésre – akár az év minden napján.

A Wellis akril hidromasszázskádjában, a Huronban például többféle vízi masszázs gondoskodik a testi-lelki ellazulásról. Ez a praktikus kád bőven elég ahhoz, hogy egy fárasztó nap után az egész testünket átmasszírozza és kényeztesse, miközben a nagy intenzitású mélymasszázst végző meleg vízsugár lazítja az izmokat, mérsékelve a hát- és gerincfájást.

Praktikus kádak szabadon álló verzióban

Felejtse el az extrém beépítési körülmények okozta fejfájást: praktikus kádak a szabadon álló verzióban is elérhetőek a Wellis kínálatában. A Flavia akrilkád például akár statikailag kritikus födémeken is elhelyezhető. A masszív, duplafalú konstrukciónak hála, nincs szükség nehéz acél tartószerkezetre, különleges, szögletes formája pedig bármely fürdőszobában jól mutat. Egy tágasabb helyiség igazi ékességévé válhat a Wellis szabadon álló öntöttmárvány-kádja, a Soul. Az ásványi anyagokból készült alaptestet borító extrakemény, fél milliméteres matt szanitergélréteg hőállóvá és kellemes tapintásúvá teszi a felületet, miközben maximális védettséget ad a karcok és az egyéb mechanikai sérülésekkel szemben. A leginkább lélegzetelállító formatervezésre vágyók mattfekete, selymes felületű kivitelt is választhatnak, amely még inkább érvényre juttatja a Soul elegáns formáját a praktikus kádak táborában.

A formatervezők olyan megoldásokat is megálmodnak, amelyek többféle környezetben is nagyszerűen megállják a helyüket: vannak kifejezetten olyan térkádak, amelyek nem csak szabadon álló kiegészítőként, hanem a falhoz csatlakoztatva is remekül mutatnak. Fürdőszobáját a kötelező elemek mellett olyan extrákkal tudjuk feldobni, mint a különleges kádtálcák, az egyedi vonalvezetésű szappantartók, vagy a falra szerelt fogmosó poharak. Ezek olyan apróságok, amik nem feltételei a mindennapi fürdőszobai életének, de ha beszerzi őket, akkor tűnik majd fel, hogy mennyire hasznosak.

Megfelelő bútorok tökéletes kiegészítőként

A fürdőszobai összhatás teljességéhez természetesen a megfelelő bútorok is elengedhetetlenek. A tágasabb helyekre tervezett Miletos 180 kollekció például egyaránt optimális választás családoknak és pároknak, míg a Tenebra 90 mosdószekrény a kisebb fürdőszobákba ideális megoldás, mivel modern kialakítása nagyfokú helytakarékossággal párosul.

Álmai fürdőszobájához minden igényére több megoldást is találhat a Wellis gazdag szaniter-, illetőleg fürdőszobabútor és kiegészítő kínálatában, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie a megjelenés és a praktikum között.

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Exkluzív vásári ajánlatok

Read More

100 CIKKRE KÉSZLETKISÖPRŐ AKCIÓ ÉS EGYEDÜLÁLLÓ MASSZÁZSMEDENCE AJÁNLATOK

Read More

Fedezze fel a luxust és a kényelmet az Igneus finn szaunával!

Read More