Egyedi wellness berendezés

Épített szaunáink és gőzfürdőink között Ön is könnyen megtalálja a kedvencét, emellett pedig jégkúppal vagy jéggéppel is meglepheti családját!
Természetesen a Wellis a legkisebbekről sem felejtkezett el: válasszon gyermekének sószobát vagy sóhomokozót!

Miért válassza a Wellis-t?

Néhány érv, miért minket bízzon meg a komplett wellness részleg kivitelezéssel!

Egyedi igények kivitelezése.

Wellness részlegeink egyedi építésűek, pont úgy kivitelezve és úgy beépítve, felszerelve, ahogy Ön szeretné és elképzelte. Saját ötleteinkkel még tovább alakítható az eredeti elképzelés.
Mi nem sablon megoldásokat építünk, csakis egyedi terveket valósítunk meg.

Vállalt határidőre kész.

A megrendelővel kötött vállalkozási szerződésben meghatározott határidőt szem előtt tartva készítjük el a munkát.
A próbaüzemelés után, kulcsrakész és működő állapotban adjuk át Önnek.

Egy kézben a projekt.

A Wellis csapata vállalja a komplett wellness építést, mindezt úgy, hogy egy komoly szakembergárda áll a wellness építés mögött. A Wellis így egy komplex wellness részleg kialakítás esetén is egy kézben tudja tartani a projektet, ezáltal felelős és minőségi teljesítést tud garantálni. Nem kell alvállalkozókkal vesződni és átláthatóbb az elszámolás is.

Igényes, precíz munkavégzés.

A wellness kivitelezésben igényes és alapos munkát végzünk. Minden munkát szenvedéllyel építünk, mintha magunknak csinálnánk. Munka után eltakarítunk, rendet és tisztaságot hagyva magunk után.

Munka utáni elérhetőség, országos szervizháttér.

A munka elvégzése után felmerülő egyéb kérdéseire, esetleges szervizre is rendelkezésére állunk. Elérhetőek vagyunk bármi probléma merül fel, célunk az ön maximális elégedettsége munkánkkal és szolgáltatásainkkal.

Díjtalan helyszíni felmérés.

Az Ön számára legmegfelelőbb alkalommal, egy időpont egyeztetést követően, az ország bármely részére ingyenes helyszíni felmérést végzünk. A konkrét helyszínen személyesen is megbeszéljük az építési lehetőségeket.

Tudjon meg többet

Keressen minket!

További információért, katalógus vagy tervezői dokumentáció igénylése céljából keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Szomolányi Tamás
Projekt vezető
Tel.: 06 70 680 7723
E-mail: szomolanyi.tamas@wellis.hu