Akció!
-30%

Clement Black fali rimless WC

74 830 Ft

Csomagolás sérült termék! A jótállási feltételekről érdeklődjön értékesítőinknél, bármelyik bemutatótermünkben!

Matt fekete porcelán Clement WC-nk exkluzív megjelenésével könnyen bárki kedvencévé válhat.

Az ár a WC ülőkét nem tartalmazza!

  • Rimless WC
  • Matt fekete porcelán
  • rejtett rögzítőkonzol

Csak személyes vásárlás

Leírás

Rimless WC – perem nélküli kialakítás

A perem nélküli – rimless – WC-k legfontosabb tulajdonsága, hogy nincsenek rajtuk elérhetetlen zugok, könnyen tisztántarthatók.

Precízen megtervezett forma

A speciális kialakítású WC csésze lehetővé teszi, hogy öblítéskor az örvényszerűen körbeáramló víz a WC teljes belső felületét tisztává varázsolja, kifröccsenés nélkül.

Rejtett rögzítés

Mind a fali, mind pedig az álló Wellis WC-k rejtett rögzítéssel készülnek. A szaniter felületén csak egyetlen apró rögzítési pont látható. Ez az esztétikai szempontokon túl könnyebb, higiénikusabb tisztítást tesz lehetővé.

Slim Seat

WC ülőkéink mindegyike tökéletesen illeszkedik a hozzá tartozó WC-hez. A Clement kollekció extra vékony Slim seat ülőkéje elegáns megjelenést biztosít.

Soft Close WC ülőke

Vagyis lecsapódásgátlóval ellátott ülőke. Manapság már alap elvárás egy WC ülőkétől, hogy külső segítség nélkül, lecsapódásmentesen záródjon. Ebben a kérdésben mi sem ismerünk kompromisszumot, ezért WC ülőkéink mindegyike ezzel a technológiával készült.

Quick Release

A Wellis WC ülőkék úgy nevezett Quick Release, azaz könnyen eltávolítható kivitelben készülnek. Ez a megoldás a könnyű telepítésen kívül a takarítást is nagyban megkönnyíti, hiszen a zsanérok eltávolítása nélkül, egy mozdulattal leemelhető az ülőke, és ugyanilyen könnyedén vissza is helyezhető.

Fürdőszoba kiegészítőink