Skip to main content
Összehasonlítás 1

Nyárzáró Jakuzzi Vásár a Wellisnél!

By augusztus 16th, 2023Hírek

Nyárzáró Jakuzzi Vásár a Wellisnél!

Nyárzáró Jakuzzi Vásár a Wellisnél!

Kedves Ügyfeleink és jakuzzi-rajongók!

A nyár lassan búcsút int, de mielőtt búslakodna az elmúló napsütéses napokon, szeretnénk Önt egy különleges eseménnyel megörvendeztetni. Augusztus 25-26-án a dabasi bemutatótermünkben meghívjuk Önt a Wellis Nyárzáró Jakuzzi Vásárra!

Ha már régóta gondolkozik saját jakuzzi beszerzésén, most itt az alkalom! Akár 50%-os kedvezménnyel válogathat minőségi termékeink közül, és otthonában is megteremtheti a wellness élményt, elkerülve a városi fürdők zsúfoltságát.

A vásár során nemcsak termékeinkkel ismerkedhet meg közelebbről, de exkluzív környezetben, finom falatok és frissítő italok társaságában is eltöltheti az időt. Ezen felül szakértő kollégáink várják Önt, hogy bármilyen kérdésére választ adjanak és segítsenek a legmegfelelőbb jakuzzi kiválasztásában.

Ráadásként az előzetesen regisztráló vásárlóink egy Wellis Crystal vízkezelő csomagot kapnak ajándékba az új jakuzzi mellé!

Ne maradjon le erről az egyedülálló eseményről!

Kattintson a regisztrációért és további információkért

Szeretettel várjuk Önt augusztus 25-26-án Dabason!
Szép napot kíván, a Wellis csapata

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Az online kaszinójátékosok a luxus és a kényeztetés iránti szeretetükről ismertek, és az egyik terület, ahol ez különösen nyilvánvaló, az a vízvezeték-szerelvények kiválasztása. A prémium kategóriás csaptelepektől a csúcskategóriás jacuzzikig az online kaszinójátékosok nem sajnálják a pénzt, amikor az otthonukban a spa-szerű élményt szeretnék megteremteni. Az egyik ok, amiért az online kaszinó https://kaszinoworld.com/ játékosok a prémium kategóriás vízvezeték-szerelvényekhez vonzódnak, a kényelem és a pihenés hangsúlyozása. Egy hosszú játékkal töltött nap után a játékosok egy olyan térben szeretnének kikapcsolódni, amely kényelmes és megnyugtató. És az olyan lehetőségekkel, mint az esőztető zuhanyfejek, a fűtött padló és a sugárzó kádak, a fürdőszobában a fürdőszobai élmény megteremtése még soha nem volt ilyen egyszerű. A kényelem mellett az online kaszinójátékosok a csúcskategóriás vízvezeték-szerelvények esztétikai vonzerejét is értékelik. Az elegáns és modern dizájntól a klasszikus és elegáns stílusokig minden ízlésnek és dekorációs stílusnak megfelelő lehetőségek vannak. És mivel a szerelvények testre szabhatók olyan funkciókkal, mint a csiszolt nikkel kivitelek és a LED-es világítás, az online kaszinó játékosok igazán személyre szabott teret hozhatnak létre.

Wellis 20 éves Szülinapi Jakuzzi Vásár

Read More

Wellis 20 Éves Szülinapi Akció – Kihagyhatatlan Kedvezmények Ünnepeljen velünk a Wellis 20. születésnapján és v

Read More

Wellis Prémium Fürdőszoba – Az Igazi Őszi Megújulás

Read More