Skip to main content
Összehasonlítás 1

Megalkottuk a világ legzöldebb masszázsmedencéit!

By március 28th, 2023Hírek

Megalkottuk a világ legzöldebb masszázsmedencéit!

Megalkottuk a világ legzöldebb masszázsmedencéit!

Új dizájn, új megoldások, új szigetelésrendszer jellemzi a legjobban a 2023-ban bemutatásra kerülő vadonatúj Wellis masszázsmedencéket. 61 szabadalommal és rengeteg innovációval már bárki számára elérhető vált az energiahatékonysági szempontokból világszinten egyedülálló Wellis jakuzzik új termékcsaládja. Rendkívül kedvező energiafelhasználásának köszönhetően a napi fogyasztást rendkívüli mértékben akár 2,8 kW-ra csökkentettük le. A jelenleg forgalomban levő legjobb energiafelhasználású, 6 kW-os napi fogyasztású medencének az értékeit sikerült felére csökkentenie a Wellis fejlesztői csapatának, ami világ szinten hatalmas előrelépés a masszázsmedencék piacán.

 

Life, mint környezettudatosság és energiahatékonyság.

A termékcsaládba tartozó modelljeink megalkotása során kiemelt figyelmet fordítunk az energiahatékony megoldásokra, miközben a gyártás során a fenntarthatóságot és a környezettudatos gyártási technológiákat részesítjük előnyben. Ezt szem előtt tartva nyilvánvaló volt, hogy új és megújult termékeink is ezen szabványok szerint készülnek majd. Ennek megfelelően átdolgozott masszázsmedencéink a Life nevet kapták, amely nevet mindkét termékcsaládunk, a Peak és a CityLife is tovább viszi.

 

Fejlesztőink az innovatív technológiai megoldások mellett nagyon nagy hangsúlyt fektettetek a különböző dizájn elemek legapróbb kidolgozására is. Új funkciós masszázsjetek, egészen elképesztő látványt nyújtó élményelemek, páratlan külső és belső megjelenés. Life modelleink designban is a világpiac élvonalába emelik a Wellis márkát.

 

Az idei évben bevezetett Wellis Life termékcsaládok az innováció és az energiahatékonyság zászlóshajóiként világ szinten viszik majd el vásárlóik otthonába az egyedülálló masszázsélményt.

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Mit érdemes figyelembe vennünk, ha kerti bútort vásárlunk?

Read More

Jakuzzi medence vásár

Read More

Jakuzzi akció – Szerezze be prémium modelljeinket kedvezményes áron!

Read More