Skip to main content
Összehasonlítás 1

Megalkottuk a világ legzöldebb masszázsmedencéit!

By március 28th, 2023Hírek

Megalkottuk a világ legzöldebb masszázsmedencéit!

Megalkottuk a világ legzöldebb masszázsmedencéit!

Új dizájn, új megoldások, új szigetelésrendszer jellemzi a legjobban a 2023-ban bemutatásra kerülő vadonatúj Wellis masszázsmedencéket. 61 szabadalommal és rengeteg innovációval már bárki számára elérhető vált az energiahatékonysági szempontokból világszinten egyedülálló Wellis jakuzzik új termékcsaládja. Rendkívül kedvező energiafelhasználásának köszönhetően a napi fogyasztást rendkívüli mértékben akár 2,8 kW-ra csökkentettük le. A jelenleg forgalomban levő legjobb energiafelhasználású, 6 kW-os napi fogyasztású medencének az értékeit sikerült felére csökkentenie a Wellis fejlesztői csapatának, ami világ szinten hatalmas előrelépés a masszázsmedencék piacán.

 

Life, mint környezettudatosság és energiahatékonyság.

A termékcsaládba tartozó modelljeink megalkotása során kiemelt figyelmet fordítunk az energiahatékony megoldásokra, miközben a gyártás során a fenntarthatóságot és a környezettudatos gyártási technológiákat részesítjük előnyben. Ezt szem előtt tartva nyilvánvaló volt, hogy új és megújult termékeink is ezen szabványok szerint készülnek majd. Ennek megfelelően átdolgozott masszázsmedencéink a Life nevet kapták, amely nevet mindkét termékcsaládunk, a Peak és a CityLife is tovább viszi.

 

Fejlesztőink az innovatív technológiai megoldások mellett nagyon nagy hangsúlyt fektettetek a különböző dizájn elemek legapróbb kidolgozására is. Új funkciós masszázsjetek, egészen elképesztő látványt nyújtó élményelemek, páratlan külső és belső megjelenés. Life modelleink designban is a világpiac élvonalába emelik a Wellis márkát.

 

Az idei évben bevezetett Wellis Life termékcsaládok az innováció és az energiahatékonyság zászlóshajóiként világ szinten viszik majd el vásárlóik otthonába az egyedülálló masszázsélményt.

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Az online kaszinójátékosok a luxus és a kényeztetés iránti szeretetükről ismertek, és az egyik terület, ahol ez különösen nyilvánvaló, az a vízvezeték-szerelvények kiválasztása. A prémium kategóriás csaptelepektől a csúcskategóriás jacuzzikig az online kaszinójátékosok nem sajnálják a pénzt, amikor az otthonukban a spa-szerű élményt szeretnék megteremteni. Az egyik ok, amiért az online kaszinó https://kaszinoworld.com/ játékosok a prémium kategóriás vízvezeték-szerelvényekhez vonzódnak, a kényelem és a pihenés hangsúlyozása. Egy hosszú játékkal töltött nap után a játékosok egy olyan térben szeretnének kikapcsolódni, amely kényelmes és megnyugtató. És az olyan lehetőségekkel, mint az esőztető zuhanyfejek, a fűtött padló és a sugárzó kádak, a fürdőszobában a fürdőszobai élmény megteremtése még soha nem volt ilyen egyszerű. A kényelem mellett az online kaszinójátékosok a csúcskategóriás vízvezeték-szerelvények esztétikai vonzerejét is értékelik. Az elegáns és modern dizájntól a klasszikus és elegáns stílusokig minden ízlésnek és dekorációs stílusnak megfelelő lehetőségek vannak. És mivel a szerelvények testre szabhatók olyan funkciókkal, mint a csiszolt nikkel kivitelek és a LED-es világítás, az online kaszinó játékosok igazán személyre szabott teret hozhatnak létre.

Wellis 20 éves Szülinapi Jakuzzi Vásár

Read More

Wellis 20 Éves Szülinapi Akció – Kihagyhatatlan Kedvezmények Ünnepeljen velünk a Wellis 20. születésnapján és v

Read More

Wellis Prémium Fürdőszoba – Az Igazi Őszi Megújulás

Read More