Skip to main content
Összehasonlítás 1

Idén is részt veszünk a Gardenexpon!

By március 16th, 2023Hírek

Idén is részt veszünk a Gardenexpon!

Idén is részt veszünk a Gardenexpon!

2023-ban ismét a Gardenexpo kiállítói között kapott helyett a Wellis. Az idei évben kiemelt újdonságként mutatkoznak majd be 2023-tól elérhető Life medencéink, amik a világ legzöldebb masszázsmedencéi címet viselik. Világszinten páratlan energiafogyasztás jellemzi ezen modelleket, emellett megjelenésükben is egyedülálló látványt nyújtanak. Az exkluzív újdonságok mellett a magyar piac kedvencei, Pluto és Palermo jakuzzik illetve a Danube swim spa is élőben megtekinthető lesz.

A szaunázás számos egészségügyi előnnyel járhat, például segíthet az izomfeszültség oldásában, a vérkeringés javításában, az immunrendszer erősítésében és a stressz csökkentésében. Tekintse meg a Gardenexpon a Wellis Helios, Sundance és Igneus szaunáit.

Szintén jelentős kínálattal készül a Wellis a kerti bútorok kapcsán is. A Wellis kerti bútorai kiváló minőségű anyagokból készülnek, kényelmesek és stílusosak.

Válogasson Ön is a Wellis kerti bútor kínálatából, hogy élvezhesse kertjében vagy teraszán a pihenést, a kikapcsolódást és az időtöltést családjával és barátaival.

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Mit érdemes figyelembe vennünk, ha kerti bútort vásárlunk?

Read More

Jakuzzi medence vásár

Read More

Jakuzzi akció – Szerezze be prémium modelljeinket kedvezményes áron!

Read More