Skip to main content
Összehasonlítás 1

A Wellis® New England hivatalosan is megnyitotta kapuit!

By július 27th, 2022Hírek

A Wellis® New England hivatalosan is megnyitotta kapuit!

A Wellis® New England hivatalosan is megnyitotta kapuit!

Növekedés, innováció és fejlődés – ezek jelentik a Wellis® márka alapjait. Cégünk örömmel jelenti be, hogy megnyitotta az első, amerikai bemutatótermét. A látványos, több mint 1800 négyzetméteres bemutatóterem Brookfieldben, Connecticutban található.

A tulajdonos, Vincent Moscatello az elsők között volt, aki amerikai kiskereskedőként prémium, Wellis jakuzzikat kezdett el árulni. Most pedig ő és munkatársai rendkívül büszkék arra, hogy a leendő jakuzzi tulajdonosoknak első kézből mutathatják meg a Wellis Spa kínálatát.

A tágas és modern bemutatóterem letisztult vonalakat és hatalmas teret biztosít a Wellis termékcsalád minden egyes jakuzzi és swimspa modelljének a bemutatásához. Az amerikai vásárlók végre megtekinthetik, megérinthetik, megcsodálhatják és megtapasztalhatják a Wellis nyújtotta wellnessélményt.

A grandiózus Wellis New England üzlet Brookfield városban, Connecticut megyében található a 450 Federal Road cím alatt és június 21-én nyitotta meg kapuit. A hivatalos, ünnepélyes átadót július 21-én tartották.

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Mit érdemes figyelembe vennünk, ha kerti bútort vásárlunk?

Read More

Jakuzzi medence vásár

Read More

Jakuzzi akció – Szerezze be prémium modelljeinket kedvezményes áron!

Read More