Skip to main content
Összehasonlítás 1

Négy tipp, hogy maximálisan kiélvezze jakuzziját nyáron is

By július 20th, 2022Hírek

Négy tipp, hogy maximálisan kiélvezze jakuzziját nyáron is

Négy tipp, hogy maximálisan kiélvezze jakuzziját nyáron is

Jakuzzi tulajdonosként a hosszú, hideg tél során biztosan többször is megmártózott benne. Jó hír, hogy a forróság beköszöntével sem kell megválnia a masszázsmedence mindennapos használatától. Adunk pár tippet arra, hogyan tudja maximálisan kihasználni a nyáron is Wellis jakuzziját!

Hűsölés a saját jakuzzijában a meleg nyári napokon

Annak ellenére, hogy általában a jakuzzikat magasabb hőmérsékleten üzemeltetjük, természetesen lehetséges a hőmérsékletet csökkenteni. Ha egy kellemes 28-29 fok körül állítja be a masszázsmedence hőfokát, a nyári melegben is remek élmény lesz megmártózni benne. Ha épp nem használja a medencét, takarja le, hiszen így a napon sem fog felmelegedni a víz.

Segítse elő teste gyógyulását!

A meleg beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadba sportolással, mozgással. A túrázás, biciklizés, focizás, tollasozás, a családi pingpong meccsek azonban könnyen megviselhetik testünket. Az ízületek, az izmok nagyobb szintű megterhelése apróbb sérülésekhez, húzódásokhoz és izomlázhoz is vezetnek, azonban jakuzzi tulajdonosként nem kell hagynia, hogy ezek meggátolják a nyári teendőiben. A jakuzziban töltött idő ellazítja az izmokat, feltölti a testet energiával, valamint segít a regenerálódásban is. A meleg víz és a medence masszázs funkciói mind gyógyító hatásúak, így egy hosszú, mozgással teli nap után valódi fellélegzést jelentenek. A Wellis jakuzzik jótékony egészségügyi hatásairól ebben a cikkünkben olvashat többet!

Élvezze ki a meleg nyári estéket egy éjszakai fürdőzéssel!

Nincs is jobb annál, mint amikor a kellemes, nyári estét kedvesünkkel kettesben tölthetjük egy jakuzziban, romantikázva. Tökéletes alkalom ez egy hosszú beszélgetéshez, miközben az éjszakai égbolt csillagjaiban gyönyörködünk. A meleg víznek és a masszázsfunkcióknak köszönhetően pedig testünk teljesen el tud lazulni, ami a könnyebb elalvást is elősegíti, valamint az alvásciklusra is jótékony hatással van.

Kikapcsolódás barátokkal és a családdal

A nyár a tökéletes alkalom a kerti partik és családi események megszervezéséhez. Egy Wellis jakuzzi könnyen minden buli központi eleme lehet, legyen szó egy hangulatos grillezésről, vagy egy laza baráti összejövetelről. Kicsik és nagyok egyaránt garantáltan jól fogják érezni magukat a vízben.

Amennyiben még nem találta meg az Önnek legmegfelelőbb jakuzzit, látogasson el bemutatótermeink valamelyikébe és szakértő kollégáink segítenek megtalálni a tökéletes darabot! Keressen minket bizalommal!

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Prémium jakuzzi energiahatékony kiegészítőkkel

Read More

Exkluzív Raktárkisöprés a Wellis M3 Üzletében

Read More

Kedvezményes ICE WHITE Akril Masszázsmedencék

Read More