Skip to main content
Összehasonlítás 1

A Wellis jakuzzi jótékony hatásairól

By július 20th, 2022Hírek

A Wellis jakuzzi jótékony hatásairól

A Wellis jakuzzi jótékony hatásairól

Az elkényelmesedő életvitelünknek köszönhetően egyre gyakoribbak a gerincproblémák, a nyaki – és hátfájdalmak. Az ülőmunka, a vezetéssel töltött idő,a mozgás hiánya mind hozzájárulnak ahhoz, hogy életkortól függetlenül mozgásszervi problémákkal kelljen megküzdenünk. A Wellis masszázsmedencék elkészítését komoly egészségügyi kutatások előzik meg, hogy ezeken a gyakori és sokakat érintő problémákon segítsünk!

Az egészséges életmód része, a megfelelő táplálkozás és a rendszeres mozgás mellett a preventív célú átmozgató masszázs is. Ez általában költséges és időigényes, így gyakran kimarad a napi rutinból. Pedig számtalan reumatológiai problémát tud megelőzni és orvosolni. A Wellis masszázsmedence kialakításának köszönhetően masszázs funkciójával a leginkább megterhelt és igénybe vett testrészeket mozgatja át és lazítja el otthona kényelmében. A víz pezsgése egyszerre fokozza az izomzat vérbőségét, valamint le is lazítja azt, így felgyorsítja annak anyagcseréjét, regenerációját. A vénás keringést támogatva csökkenti a víz a feszülő láb érzést, így csökkenhet az alsó végtagok duzzanata is. 

A modern technikai újítás során kialakított forgófejes egységek gyengébb nyomással nagyobb felületeket képesek elérni, míg a fix fúvókák a mélyebb rostokat is megfelelően átmasszírozzák. Az egyedi MagmaJet™ révén a teljes ellazulást is átélheti, így az ízületek teljes tehermentesítése által regenerálódhat!

A gyártás során a fejlesztő csapatunk külön figyelmet fordít a lehető legergonomikusabb és élettanilag legmegfelelőbb kialakításra is. Az ülések formája követi a test vonalát, így akár órákat is tölthet a medencéjében, teljes kényelemben. A fúvókák elrendezése és összetétele is változatos, így minden családtag megtalálhatja a maga számára tökéletes helyet. 

A különleges Oxygen therapy™ rendszernek köszönhetően nem csupán izületeire és izmaira lesz jótékony hatással a Wellis jakuzzi, de bőrére is. Nem csak javítja a bőr oxigenizációját, hidratáltságát, de pórusaiból eltávolítja a szennyeződéseket is.

Masszázsmedencéink további jótékony hatásairól itt olvashat, valamint bemutatótermeinkben személyesen is meggyőződhet róluk! Várjuk sok szeretettel!

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Az online kaszinójátékosok a luxus és a kényeztetés iránti szeretetükről ismertek, és az egyik terület, ahol ez különösen nyilvánvaló, az a vízvezeték-szerelvények kiválasztása. A prémium kategóriás csaptelepektől a csúcskategóriás jacuzzikig az online kaszinójátékosok nem sajnálják a pénzt, amikor az otthonukban a spa-szerű élményt szeretnék megteremteni. Az egyik ok, amiért az online kaszinó https://kaszinoworld.com/ játékosok a prémium kategóriás vízvezeték-szerelvényekhez vonzódnak, a kényelem és a pihenés hangsúlyozása. Egy hosszú játékkal töltött nap után a játékosok egy olyan térben szeretnének kikapcsolódni, amely kényelmes és megnyugtató. És az olyan lehetőségekkel, mint az esőztető zuhanyfejek, a fűtött padló és a sugárzó kádak, a fürdőszobában a fürdőszobai élmény megteremtése még soha nem volt ilyen egyszerű. A kényelem mellett az online kaszinójátékosok a csúcskategóriás vízvezeték-szerelvények esztétikai vonzerejét is értékelik. Az elegáns és modern dizájntól a klasszikus és elegáns stílusokig minden ízlésnek és dekorációs stílusnak megfelelő lehetőségek vannak. És mivel a szerelvények testre szabhatók olyan funkciókkal, mint a csiszolt nikkel kivitelek és a LED-es világítás, az online kaszinó játékosok igazán személyre szabott teret hozhatnak létre.

Wellis 20 éves Szülinapi Jakuzzi Vásár

Read More

Wellis 20 Éves Szülinapi Akció – Kihagyhatatlan Kedvezmények Ünnepeljen velünk a Wellis 20. születésnapján és v

Read More

Wellis Prémium Fürdőszoba – Az Igazi Őszi Megújulás

Read More