Skip to main content
Összehasonlítás 1

Tanácsok álmai zuhanyának kiválasztásához

By július 20th, 2022Hírek

Tanácsok álmai zuhanyának kiválasztásához

Tanácsok álmai zuhanyának kiválasztásához

Sokszor a rendszeresen elvégzett teendők annyira a mindennapok részévé válnak, hogy elfelejtjük igazán élvezni őket. A napi zuhany is könnyen lesz a szokásos rutin része és megfeledkezünk arról a sok előnyről és feltöltő energiáról, amit a fürdés során nyerhetünk. Pedig a zuhanyzás felfrissít, megújít. Feltölti testünk, lelkünk, elménk.

Az igényeinknek legjobban megfelelő zuhanyzó kiválasztása segít abban, hogy a praktikus funkciókon túl újra megtaláljuk a víz élményét.

A víz és a fürdés számtalan jótékony hatással bír. Elősegíti a pozitív gondolkodást, segít levezetni a napi stresszt, ellazítja az izmokat, csökkentheti az izomlázat. Egy olyan énidőt biztosít, ahol valóban csak magunk lehetünk és átadhatjuk magunkat a testi és lelki megtisztulás élményének. A kádban töltött időhöz képest a zuhanyzás energia – és időtakarékosabb is. A megfelelő zuhany kiválasztásakor a rendelkezésünkre álló hely mellett érdemes arra is figyelmet fordítani, hogy milyen hangulatot szeretnénk teremteni a fürdőszobában. 

Zuhanyfal vagy zuhanykabin

Általános jó tanács a fürdőszoba berendezésekor az, hogy ne bútorozzuk be az egész, rendelkezésünkre álló teret, hanem hagyjuk szellősre a helységet. Jobb lesz tőle a szoba hangulata, átláthatóbb, letisztultabb. A legmeghatározóbb darabja a fürdőszobának a zuhanyzó, így érdemes ezzel kezdeni a fürdőszoba berendezését. Elsőként fontos átgondolni, hogy zuhanyfalat, vagy zuhanykabint szeretnénk. A zuhanyfal modernebb megoldás, valamint letisztultabb, nyitottabb fürdőszoba képet is eredményez. Az Astro Corner zuhanyfal modellünk tökéletes kiegészítője vagy akár meghatározó darabja is lehet otthonának. Ez a termékünk minden stílushoz könnyen illeszkedik, bármelyik fürdőszobában jól mutat. A 8 mm vastag biztonsági üveg annak ellenére, hogy légies megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának, teljesen biztonságos és stabil. Krómozott acél tartókonzolja igény szerint méretre vágható. Easy Clean bevonatának köszönhetően pedig igazán könnyen tisztán tartható, így kisgyermekes családoknak is bátran ajánljuk. 

A zuhanykabin egy hagyományos fürdőszobát is új élettel tud megtölteni. Apollo zuhanykabinunk kétféle méretben is elérhető, különleges tulajdonsága a rejtett, dupla görgőkkel szerelt tolóajtók, amik stabilitást és időtállóságot kölcsönöznek neki. Easy Clean bevonatának köszönhetően nagyon könnyen tisztítható. 

Az extrémebb megoldások kedvelőinek fekete zuhanykabinjainkat ajánljuk, mint a Murano, a Quadrum Black, vagy a Triton Black. A fekete kivitelezésű zuhanykabinok a legmodernebb hatást fogják a fürdőszobának kölcsönözni.  

A zuhanykabinokra 3 év üvegtörési garanciát vállalunk, hiszen bízunk termékeink kimagasló minőségében.

A zuhanypanel

A zuhanykabin, vagy zuhanyfal kiválasztása után a következő meghatározó kérdés a zuhanypanel. Egyrészt fontos, hogy a fürdőszoba és a zuhanykabin, vagy fal stílusához passzoljon. Emellett pedig használat szempontból is érdemes átgondolni a kérdést. Érdemes minél több funkciójú modellt választani, ami a lehető legnagyobb kikapcsolódást nyújtja a mindennapokban. 

A relaxáló, trópusi fürdőzés élményét idéző zuhanyzáshoz a Cascade zuhanyoszlopot ajánljuk, ami egy termosztátos, állítható magasságú zuhanyoszlop. Az specialitásának köszönhetően a kézitus tartó és a trópusi fejzuhany a lehető legnagyobb kényelmet szolgálja, a termosztátnak köszönhetően pedig alig 5-6 másodperc szükséges ahhoz, hogy felmelegedjen kellő hőmérsékletűre a víz.

Bonita panelünk a szolid elegancia megtestesítője, a fekete-fehér színpárosítások keveredése teszi igazán trendivé termékünket. Termosztátos, 3 különálló zuhanycsapteleppel és tusfürdőtartó polccal kapható, amely élménnyé varázsolja pillanatok alatt a tusolást.

A modern és robosztus megoldások kedvelőinek a Mariner zuhanyoszlop lesz a megfelelő választás. A megszokott, ugyanakkor egyedi kényelmi elemek mellett 4 különálló zuhanycsapteleppel és az alsó részen kialakított kádtöltő csapteleppel van ellátva.  Elérhető ezüst színű porszórt, illetve mattfekete, acél paneltesttel is. 

A zuhanytálca

A zuhanytálcát érdemes a már kiválasztott elemekhez társítani stílusában. A klasszikus zuhanytálcák esetében választhatunk a magas és lapos verziók közül. A magasított verziót nem ajánljuk olyan háztartásba, ahol idősebb, nehezebb mozgású családtagok is élnek. SMC és akril zuhanytálcáink mindegyike prémium minőségű, így tetszése szerint választhat közülük. Az SMC egy speciális üvegszállal erősített, lágy állagú poliészter alapanyagú lemez, melyet a megfelelő formájú préselemek között, magas hőmérsékleten, nagy nyomáson polimerizálnak, így kapja meg végleges formáját, és páratlan tulajdonságait.

Amennyiben a magasságot és az anyagot eldöntöttük, választhatunk szögletes és az ívelt változatok közül. A szögletes forma egy minimalista, letisztul fürdőszobába illik, míg az ívelt tálca a hagyományos stílus remek kiegészítője.

Amennyiben viszont elrugaszkodna a klasszikusabb stílustól, figyelmébe ajánljuk az Ergo zuhanytálcáinkat, amelyek fekete és fehér színben is elérhetőek. Az Ergo kőhatású műmárvány zuhanytálca egy darabka természetet csempész a talpa alá. Szemet gyönyörködtető megjelenése csúszásgátló hatással párosul, amelynek része egy beépített, nemesacél zuhanyfolyóka. Modellünk igazán különlegessé és természetközelivé varázsolja a zuhanyzás élményét! 

Bármilyen termékünkkel kapcsolatos kérdés, vagy vásárlás esetén keressen minket bizalommal bemutatótermeink egyikében, vagy emailben, akár telefonon!

Ergo White zuhanytálca - Wellis fürdőszoba - szaniter

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Mit érdemes figyelembe vennünk, ha kerti bútort vásárlunk?

Read More

Jakuzzi medence vásár

Read More

Jakuzzi akció – Szerezze be prémium modelljeinket kedvezményes áron!

Read More