Skip to main content
Összehasonlítás 1

Finom falatok Wellis grillen

By július 21st, 2022Hírek

Finom falatok Wellis grillen

Finom falatok Wellis grillen

A meleg beköszöntével előtérbe kerülnek a szabadban eltöltött családi, baráti programok, mint a hangulatos kerti parti is. Ez tökéletes alkalom arra, hogy kicsiket és nagyokat összehozza egy helyen, ahol mindenki megtalálja a számára kedvező elfoglaltságot. De mi a titka egy igazán jó kerti partinak? Egy finom grillvacsora, és máris mindenki boldog!

Nincs rosszabb annál, mint amikor a házigazda nem tud részt venni a saját buliján, mert egész álló nap a konyhában süt, főz. Érdemes készülni az eseményre, amit lehet, előzetesen előkészíteni. Emellett pedig a grillezés jelenti a tökéletes megoldást a véget nem érő főzőcskézésre! A grillezésre egyszerűen elő lehet készülni, hiszen a különböző húsok pácolása már a buli előtti napon megtörténhet. Maga a grill falatok elkészítése pedig egy kerti grill esetében a közösségi élmény része lesz. Így nem kell egyedül a konyhában lenni, barátokkal körülvéve, kint a friss levegőn lehet elkészíteni az ételeket.

A tökéletes grill megtalálásában ez a cikkünk segíthet.

Érdemes a fajtáját és méretét igényeinkhez és lehetőségeinkhez igazítani. A megfelelően kiválasztott, jó minőségű grillt hosszú éveken át tudjuk használni a barátok és rokonok megvendégelésére. A Cherokee kerti grillsütők tökéletesek a feledhetetlen családi – és baráti kerti partikhoz. Elérhető 3 és 5 rózsás verzióban is, ez a döntés főként azon múlik, hogy mennyi vendéggel számolunk egy-egy összejövetel alkalmával. Ha gyakoribbak a kisebb események, elegendő lesz a 3 rózsás Cherokee grill, míg a nagy, sok főt kiszolgáló bulik esetében egyértelmű választás az 5 rózsás grill. A Cherokee elérhető exkluzív fekete színben a kísérletezőbbek számára, és tradicionális ezüstben is a hagyományos stílus kedvelőinek. Kerekeinek és fékjének köszönhetően a Cherokee grill könnyen mozgatható és a kert bármely pontján elhelyezhető. Praktikus kialakításának köszönhetően pedig pakolni is lehet oldalsó polcaira, így nem kell visszamenni a házba minden hozzávalóért.

A tökéletes grill kiválasztása után már csak a kedvenc pác receptjét kell megalkotnia és a siker garantált! Stressz és kényelmetlenségek nélkül tudja majd a legfinomabb falatokkal megörvendeztetni vendégeit!

Ha elkészültek a könnyed nyári falatok, már csak a grillt kell tisztára törölni, és készen is áll a következő kerti partira. Válasszon Ön is prémium minőségű grilljeink közül és élvezze az egyszerű használatot!

Bármilyen termékünkkel kapcsolatos kérdés, vagy vásárlás esetén keressen minket bizalommal bemutatótermeink egyikében, vagy emailben, akár telefonon!

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Mit érdemes figyelembe vennünk, ha kerti bútort vásárlunk?

Read More

Jakuzzi medence vásár

Read More

Jakuzzi akció – Szerezze be prémium modelljeinket kedvezményes áron!

Read More