Skip to main content
Összehasonlítás 1

Egy felejthetetlen medencés buli a nyáron?

By július 21st, 2022Hírek

Egy felejthetetlen medencés buli a nyáron?

Válasszon prémium Wellis termékeink közül!

A szokványos kerti partikat a vízbe való megmártózás lehetőségével lehet igazán feldobni! Legyen szó merevfalú medencéről, jakuzziról, vagy swim spa-ról, egy kis víz minden családi napot extravagáns medencés bulivá varázsol. Kicsik és nagyok egyaránt élvezik a forró nyári napokon a víz közelségét. A közös pihenés, a játék, új élmények megszerzésének fontos részévé válik. Na, de melyik fajta medencét válasszuk?

Jakuzzi

A jakuzzi a tökéletes választás, ha az év minden napján szeretné medencéjét használni. Relaxál, feltölt, a gyerekeknek is biztonságos és élvezetes. Hideg téli napokon pont ugyanolyan nagy élmény használni, mint a forró nyári napokon, csupán a víz hőmérsékletét kell jól beállítani. Palermo medencénk ideális családok számára és most csomagakciónk keretein belül 16%-os kedvezménnyel elérhető! A Palermo modellben két fekvőhely is található a teljes relaxációhoz.  Az ülés nyak-, váll-, derék- és csípő-masszírozó fúvókái jótékonyan hatnak ezen területek vérkeringésére. A Palermo jakuzzit a csomagakció kihasználásának esetében ingyenes szállítjuk ki és szereljük be! Így Önnek már más dolga nincs, mint hogy hátra dőljön új medencéjében és élvezze!

Merevfalú medence

Ha a klasszikusabb medencék felé húz a szíve, a Lagoon merevfalú medencéink egyikét ajánljuk. Lagoon termékcsaládunk merevfalú medencéi számos előnnyel rendelkeznek. A fémfal stabilitást és biztos tartást nyújt, a külső szűrő pedig lehetővé teszi, hogy Önt egy szennyeződésektől mentes, kristálytiszta vizű medence várja otthonában. A medence tökéletes vízi játszótér lesz nyáron a gyerekeknek, akik majd ki sem akarnak belőle szállni! Felnőttek számára is ideális, hogy lehűtsék magukat egy forró nyári napon. Termékeink között medence kiegészítőket is talál, így a medence tisztításán sem kell aggódnia!

Swimspa

A Wellis swimspa-k egyszerre kínálják a sport, az úszás és a relaxáló jakuzzi élményét is. Ha egyikről sem szeretne lemondani, válogasson SwimLine termék családunkból! SwimLine családunk a tökéletes edzésprogramot és az örömteli masszázsélményt egyesíti minimális helyigénnyel. Saját fejlesztésű ellenáramoltató rendszerével Ön valóban egy úszómedencében érezheti magát, miközben saját otthonában gondoskodhat teste és ezáltal szervezete feltöltődéséről. Az Amazonas W-Flow medencénk most akciós áron elérhető! Az Amazonas az úszás szerelmeseinek lett kifejlesztve. Egy termékben testesíti meg a tökéletes eszközt egy délutáni edzéshez, és a helyet egy önfeledt pihenéshez gyermekeivel. A W-Flow rendszerrel egyedi edzésprogramokat állíthat be kedve szerint. Közel 2,5 m szélességével és 5,5 m-es hosszúságával tekintélyes kinézet és megújult design jellemzi. Önnek a költséges és időigényes telepítési teendőkkel sem kell bajlódnia a kivitelezésnek köszönhetően, hiszen ingyenesen szállítjuk ki és szereljük be.

Kiváló hangrandszerek az összes Wellis modellben

Nincsen buli jó zene nélkül! De ki ér rá az egész kerti parti alatt arra, hogy házi DJ-ként álljon helyt és figyelje, milyen muzsika csendül fel épp? A parti előtt hozzon létre egy lejátszási listát, akár YouTubeon, akár Spotifyon, amihez a vendégek is hozzáadhatják kedvenc slágereiket. Így a siker garantált, senki nem lesz elégedetlen és jó hangulatban fog telni a nap. Prémium Wellis masszázsmedencéinkben beépített hangrendszer is van, így azon sem kell aggódnia, hogy honnan fognak felcsendülni a kiválasztott számok! A medencék hangszórói beépítettek és Bluetooth-szal iránythatóak. Ez a lehető legnagyobb kényelmet jelenti az Ön számára a parti alatt.

Már csak egy jó koktél hiányzik

Legyen szó gyerekzsúrról, családi összejövetelről, vagy baráti buliról, a finom italok minden esemény elengedhetetlen kellékei. Főleg a nyári melegben fontos az, hogy hidratáljunk és vendégeink elég folyadékot fogyasszanak. Ma már online rengeteg egyszerű és finom limonádé receptet lehet találni, amit érdemes előre nagy mennyiségben elkészíteni és lehűteni! Ezentúl kreatív ötlet lehet az eseménynek a “hivatalos” koktélját elkészíteni. Ez lehet alkoholmentes, vagy alkoholtartalmú is, a vendégektől függően. Ebbe az italba tudunk valami olyan személyes jellemzőt varázsolni, amire mindenki emlékezni fog! Legyen az egy szokatlanabb, de isteni ízkombináció, különleges szervírozási forma, vagy akár hozzávaló a saját kertünkből. 

Ezek után pedig már más nem maradt hátra, mint, hogy áthívja barátait, családját és ismerőseit és élvezzék a nyaralást a Wellis-szigeteken!

Bármilyen termékünkkel kapcsolatos kérdés, vagy vásárlás esetén keressen minket bizalommal bemutatótermeink egyikében, vagy emailben, akár telefonon! 

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Mit érdemes figyelembe vennünk, ha kerti bútort vásárlunk?

Read More

Jakuzzi medence vásár

Read More

Jakuzzi akció – Szerezze be prémium modelljeinket kedvezményes áron!

Read More