Skip to main content
Összehasonlítás 1

Superbrands díjat kapott a Wellis Magyarország Zrt.

By július 21st, 2022Hírek

Superbrands díjat kapott a Wellis Magyarország Zrt.

A majdnem két évtizede kiosztásra kerülő Superbrands díjakat idén is odaítélte több márkának a szakmai zsűri. A Wellis Magyarország Zrt. abban a megtiszteltetésben részesült 2022-ben, hogy bekerülhetett a több mint 500 legkiválóbb márka közé!

Idén tizennyolcadik alkalommal ült össze a jelenleg 20 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely a Wellis Magyarország Zrt. is érdemesnek találta a Superbrands 2022 viselésére. A széles nagyközönség számára is ismert Superbrands védjegy magas minőséget szimbolizál, amelynek elnyerése egyet jelent a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkával. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, szigorú pontrendszer alapján döntik el, ki az, aki érdemes lehet a Superbrands védjegy viselésére. 2022-ben több mint 500 fogyasztói márka és 500 üzleti márka került kiválasztásra, előbbit erősíti cégünk is.

„A minket körülvevő versenyben a márkáknak, a használóknak, üzleti partnereknek időről időre szükségük van valamiféle megerősítésre. A „jó úton járás” kommunikációjához, a fogyasztók pozitív megerősítéséhez a Superbrands díj nagyban hozzájárul. A Superbrands elnyerése egy világos üzenet a környezet felé, hogy az adott márkában továbbra is meg lehet bízni, és ezt egy szakmai grémium is elismeri és tanúsítja. Ugyanakkor a díj elnyerése jó kommunikációs lehetőséget teremt az üzleti partnerek felé is, és a pozitív tartalmú üzenethez további, mindkét fél – úgy a márkatulajdonos, mint a potenciális márkahasználó – számára releváns információk kapcsolhatók. Ezzel egyszerre tudunk hasznos információkat küldeni célcsoportunknak, és tovább haladni a kívánatos imázs irányába.” – Dr. Totth Gedeon a BGE tanára, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja, a Business Superbrands Szakértői Bizottság elnöke.

A cég 2003-as alapítása óta egyre többen választják a Wellis termékeit Európa-szerte. Az egészséges életmód iránti igény növeli a minőségi wellness termékek iránti keresletet. Köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek és növekedésnek, a Wellis mára az európai piac legnagyobb jakuzzigyártójává vált. Hidromasszázs medencéket, ellenáramoltatós úszómedencéket, hozzájuk tartozó thermotetőket és medence oldalburkolatokat, több mint 1600 ember bevonásával állítunk elő, összesen 50.000 m2-en Dabason és Ózdon. Világszerte jelenleg több mint 500 értékesítési ponton évi 30.000 Wellis medence jut el új tulajdonosához.

Az utóbbi évek munkájának eredménye, hogy a Wellis Európa vezető masszázsmedence gyártójává vált, illetve belépett a hidromasszázs medence gyártás fellegvárának tekintett amerikai piacra. A vállalat célja, hogy középpontba helyezze a fenntarthatóságot és fenntartsa a prémium minőségű jakuzzik gyártását.

Tekintse meg prémium termékkínálatunkat

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Jakuzzi medence vásár

Read More

Jakuzzi akció – Szerezze be prémium modelljeinket kedvezményes áron!

Read More

Egyedi Wellis masszázsmedence otthonodba

Read More