Skip to main content
Összehasonlítás 1

Wellis Jakuzzi vásár június 24-én és 25-én Dabason!

By június 16th, 2022Hírek

Wellis Jakuzzi vásár június 24-én és 25-én Dabason!

Wellis Jakuzzi vásár június 24-én és 25-én Dabason!

Merüljön el a nyárban a Wellis termékeivel! Szerezze be most kedvezményesen prémium medencéinket akár 40%-os kedvezménnyel!

Nyaraljon idén Ön is otthonában a Wellis termékeivel! Vegyen részt első nyári vásárunkon június 24-én vagy 25-én és szerezze be a termékeinket kedvezményes áron! Dabasi bemutatókertünkben Európa legnépszerűbb modelljei várják különleges kedvezményekkel! Találja meg Ön is értékesítő kollégáink segítségével a nyári kerti partik elengedhetetlen kellékeit. Számtalan egyedi ajánlattal készülünk, készletről elérhető prémium masszázsmedencék akár 40%-os kedvezménnyel kaphatóak ezen a két napon, valamint számos szaniter, kertibútor és grillsütő várja Önt és kedves családját a Wellis dabasi vásárán!

Egyedi ajánlataink mellett elhozzuk a bajor fesztiválok hangulatát is, vásárlás közben kóstolja meg sörrel sült ropogós csülök falatjainkat, borsos, grillezett lazac steakünk egyikét, vagy falatozzon a mézes-mustáros mártogatósból! Ha megfáradt izmait is kényeztetné vásárlás előtt, regisztráljon masszázsra, kiváló szakembereink pillanatok alatt ellazítják majd!

A belépés ingyenes!

NYITVATARTÁS:

Dabas – Mánteleki út 0417 hrsz.
2022. június 24. (péntek) 8:00 – 17:00
2022. június 25. (szombat) 9:00 – 16:00

Tovább a vásár weboldalára

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Prémium jakuzzi energiahatékony kiegészítőkkel

Read More

Exkluzív Raktárkisöprés a Wellis M3 Üzletében

Read More

Kedvezményes ICE WHITE Akril Masszázsmedencék

Read More