Skip to main content
Összehasonlítás 1

Eddzen otthon a saját medencéjében!

By március 29th, 2022Hírek

Eddzen otthon a saját medencéjében!

Az úszás az egyik legjobb mozgásforma, amit az ember választhat magának. Nemcsak az összes izmot megmozgatja, de a légzőrendszerünket is erősen fejleszti. Sokan választják ez a mozgásformát a mindennapi edzés részének, és a Wellis kiváló termékeinek köszönhetően már otthonunkban is bármikor átélhetjük!

Ülőmunkát végzőknek kifejezetten ideális

Sok irodista panaszkodik hát – és derékfájásra. Akár a gyors – vagy a hátúszás is könnyen véget vethet a panaszoknak, hiszen vizes közegben nem terhelődnek annyira az izmok, mint mondjuk a futópályán, vagy egy saját testsúlyos edzésnél. Az emberek többsége azt gondolja, hogy kevésbé megerőltető 10 hosszt a medencében, mint mondjuk egy hasonló távot teljesíteni futással, pedig az úszás ugyanúgy az állóképességi sportokhoz tartozik, mint a futás vagy a kerékpározás. Az egész szervezet működését képes pozitív módon befolyásolni, ezáltal javul a sejtek vérellátása és könnyebben jut el hozzájuk a nélkülözhetetlen oxigén.

Fontos a megfelelő technika

Aki úgy gondolja, hogy belemegy a medencébe, és egyszer csak elkezd úszni, annak nincs teljesen igaza. Vannak őstehetségek úszás terén is, de a megfelelő technika, a jó ütemben vett levegő, a lábtartás, a karcsapás milyensége nagyon fontos. Ha komolyabban szeretnénk a testünket karbantartani, érdemes egy edző, vagy egy mentor segítségét kérnünk.

Hogy tud segíteni a W-flow ellenáramoltatós rendszer?

A Wellis swimspa-i egy különleges ellenáramoltatós rendszerrel vannak ellátva, amely 5 előre programozott és 3 személyreszabott edzésprogrammal úszóprogrammal járul hozzá a megfelelő testmozgásunkhoz. W-Flow rendszerrel ellátott medencéink a legmodernebb Gecko swim spa szoftvert használják, mely automatizálja ezt a folyamatot és medencénk egy professzionális edzőgép szerepét töltik be. Az áramlási irány a medence teljes hosszában párhuzamos a medence középvonalával, ezzel is növelve az úszási stabilitást.

A Wellis kínálatában összesen három ellenáramoltatós medence található, ezek méretek szerint: Danube, Amazonas, Rio Grande. Mindegyik modell kapható félig süllyesztett kivitelben, így betonalap nélkül is könnyen az udvarba telepíthető. A többi úszómedencével ellentétben a swimspa-k akár télen is használhatóak, nem szükséges nagy előkészület a beépítéséhez, valamint a fenntartási költségük is alacsonyabb, például jóval kevesebb vízzel működnek, mint a hagyományos medencék.

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Mit érdemes figyelembe vennünk, ha kerti bútort vásárlunk?

Read More

Jakuzzi medence vásár

Read More

Jakuzzi akció – Szerezze be prémium modelljeinket kedvezményes áron!

Read More