Skip to main content
Összehasonlítás 1

Hatalmas beruházással több mint 800 főnek teremt munkahelyet a Wellis Ózdon

By február 24th, 2022Hírek

Hatalmas beruházással több mint 800 főnek teremt munkahelyet a Wellis Ózdon

Hatalmas beruházással több mint 800 főnek teremt munkahelyet a Wellis Ózdon

A folyamatos fejlődésnek köszönhetően a néhány fős családi vállalkozásból induló, mára világsikerre törő Wellis Magyarország Zrt. 2020 őszén bővítési munkálatokba kezdett Ózdon. A korábban az ABB tulajdonában lévő gyártelepen elvégzett fejlesztésekkel már júliusban elkezdődött a termelés egy teljesen új, automatizált gyártástechnológiával felszerelt épületben. Az ózdi és dabasi központtal nem titkolt célja a magyar gyártónak, hogy a világ legnagyobb masszázsmedence kibocsátását bonyolíthassa le az elkövetkezendő évek során.

Az első 2020-ban indított ózdi beruházásával a cég 24 000 négyzetméter alapterülettel növelte gyártóegységei területét. A komplexumhoz tartozni fog egy 20 000 négyzetméteres logisztikai központ is, melyben az alapanyagokon kívül több ezer masszázsmedence tárolására is lesz lehetőség. A cég az első ózdi beruházás átadását 2022 márciusában tervezi.

A Wellis a növekvő amerikai piaci igények kielégítésére az idei évben a tavalyi gyártási volumen megkétszerezését tervezi. Ennek érdekében a Wellis egy második – kapacitásbővítő – beruházás keretében további új, modern gyártósorok telepítését tervezi Ózdon 2022 év végéig. Az 5,6 millió euró volumenű második beruházás 100 új munkahelyet teremt a városban. A vállalat 624 millió forint egyedi Kormánydöntéssel megítélt készpénztámogatási ajánlatot kapott, amelyet el is fogadott.

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Az online kaszinójátékosok a luxus és a kényeztetés iránti szeretetükről ismertek, és az egyik terület, ahol ez különösen nyilvánvaló, az a vízvezeték-szerelvények kiválasztása. A prémium kategóriás csaptelepektől a csúcskategóriás jacuzzikig az online kaszinójátékosok nem sajnálják a pénzt, amikor az otthonukban a spa-szerű élményt szeretnék megteremteni. Az egyik ok, amiért az online kaszinó https://kaszinoworld.com/ játékosok a prémium kategóriás vízvezeték-szerelvényekhez vonzódnak, a kényelem és a pihenés hangsúlyozása. Egy hosszú játékkal töltött nap után a játékosok egy olyan térben szeretnének kikapcsolódni, amely kényelmes és megnyugtató. És az olyan lehetőségekkel, mint az esőztető zuhanyfejek, a fűtött padló és a sugárzó kádak, a fürdőszobában a fürdőszobai élmény megteremtése még soha nem volt ilyen egyszerű. A kényelem mellett az online kaszinójátékosok a csúcskategóriás vízvezeték-szerelvények esztétikai vonzerejét is értékelik. Az elegáns és modern dizájntól a klasszikus és elegáns stílusokig minden ízlésnek és dekorációs stílusnak megfelelő lehetőségek vannak. És mivel a szerelvények testre szabhatók olyan funkciókkal, mint a csiszolt nikkel kivitelek és a LED-es világítás, az online kaszinó játékosok igazán személyre szabott teret hozhatnak létre.

Wellis 20 éves Szülinapi Jakuzzi Vásár

Read More

Wellis 20 Éves Szülinapi Akció – Kihagyhatatlan Kedvezmények Ünnepeljen velünk a Wellis 20. születésnapján és v

Read More

Wellis Prémium Fürdőszoba – Az Igazi Őszi Megújulás

Read More