Skip to main content
Összehasonlítás 1

Hatalmas beruházással több mint 800 főnek teremt munkahelyet a Wellis Ózdon

By február 24th, 2022Hírek

Hatalmas beruházással több mint 800 főnek teremt munkahelyet a Wellis Ózdon

Hatalmas beruházással több mint 800 főnek teremt munkahelyet a Wellis Ózdon

A folyamatos fejlődésnek köszönhetően a néhány fős családi vállalkozásból induló, mára világsikerre törő Wellis Magyarország Zrt. 2020 őszén bővítési munkálatokba kezdett Ózdon. A korábban az ABB tulajdonában lévő gyártelepen elvégzett fejlesztésekkel már júliusban elkezdődött a termelés egy teljesen új, automatizált gyártástechnológiával felszerelt épületben. Az ózdi és dabasi központtal nem titkolt célja a magyar gyártónak, hogy a világ legnagyobb masszázsmedence kibocsátását bonyolíthassa le az elkövetkezendő évek során.

Az első 2020-ban indított ózdi beruházásával a cég 24 000 négyzetméter alapterülettel növelte gyártóegységei területét. A komplexumhoz tartozni fog egy 20 000 négyzetméteres logisztikai központ is, melyben az alapanyagokon kívül több ezer masszázsmedence tárolására is lesz lehetőség. A cég az első ózdi beruházás átadását 2022 márciusában tervezi.

A Wellis a növekvő amerikai piaci igények kielégítésére az idei évben a tavalyi gyártási volumen megkétszerezését tervezi. Ennek érdekében a Wellis egy második – kapacitásbővítő – beruházás keretében további új, modern gyártósorok telepítését tervezi Ózdon 2022 év végéig. Az 5,6 millió euró volumenű második beruházás 100 új munkahelyet teremt a városban. A vállalat 624 millió forint egyedi Kormánydöntéssel megítélt készpénztámogatási ajánlatot kapott, amelyet el is fogadott.

Wellis Hírek

Értesülj a Wellis legfrissebb híreiről első kézből!

Exkluzív Raktárkisöprés a Wellis M3 Üzletében

Read More

Kedvezményes ICE WHITE Akril Masszázsmedencék

Read More

A Wellis legújabb kiválósága, a Tornado Ultracsendes WC

Read More