';

TERMÉKEK/Wellis Prémium Szaniterek/Térben álló kádak/Symphony kád

Symphony kád

Megújult térben álló kádjainknál a vevői igények sokszínűségére koncentráltunk. Symphony kádunk valóban a hanyag elegancia jegyeit őrzi. Különleges formatervezése párosul a dupla falú, letisztultságot kölcsönző akril kádtesttel. Egészen egyedülálló megjelenése biztosítsa Önt afelől, hogy egyszerűbb fürdőszobáját is modernitással töltse meg. Mennyivel jobb érzés egy olyan kádban elnyújtózni, amely megjelenésével is hozzájárul fürdési élményünk fokozásához.

Szabadon álló akrilkád

- Dupla falú, szennyeződés álló szaniter akril kádtest
  Külső akrilréteg vastagsága: 3-4 mm
  Belső akrilréteg vastagsága: 4-5 mm
- Le és túlfolyó
- Rejtett szintezőláb

Dupla falú szerkezet:
A masszív, 2 rétegű konstrukciónak köszönhetően nincs szükség nehéz acél tartószerkezetre, ezért a statikailag kritikus födémeken is elhelyezhető.

Használati
utasítás

 
ÁR

BEVEZETŐ ÁR

 499 900 Ft

 329 900 Ft

TERMÉKHEZ RENDELHETŐ TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐK

Via álló csaptelep

Via álló csaptelep

Szabadon álló kádcsaptelep zuhannyal. Szabadon álló kád vásárlása esetén 29% kedvezmény a Via csaptelep árából! 139 900 Ft helyett csak 99 900 Ft!
 99 900 Ft
Rundo Solo csaptelep

Rundo Solo csaptelep

Szabadon álló kádcsaptelep zuhannyal. OVAL, SIERRA, VENUS térben álló kád vásárlása esetén 25% kedvezmény a csaptelep árából! 159900 Ft helyett csak 119900 Ft.
 119 900 Ft
Beüzemelési díj

Beüzemelési díj

A beüzemelési díj tartalmazza: kád kicsomagolását, víz-, lefolyóbekötést szabvány szerint; tömítések, csatlakozások ellenőrzését és a 2 éves teljes körű garanciát.
 24 900 Ft
Házhozszállítás

Házhozszállítás

A házhoz szállítás részleteiről a "Gyik" menüpont alatt, a "SZÁLLÍTÁSSAL ÉS FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK" részben tájékozódhat. A házhozszállítás kapuig történő szállítást jelent.
 5 000 Ft
ELŐZMÉNYEK