'; echo ' ';

TERMÉKEK/Szabadonallo akrilkad/Tiffany kád

Tiffany kád

Ha mindig is a természetes faborítás kedvelője volt, akkor Tiffany szabadon álló akrilkádunk Önnek is kitűnő választás lehet. Termékünk választásával pedig nem kell aggódni az időállóságáról sem. Tiffany kádunk amellett, hogy a könnyed elegancia jegyeit érzi, tökéletes eleme lehet fürdőszobájának. Rendelje meg hozzá passzoló csaptelepeink egyikével és merüljön el a különleges megjelenést biztosító természetességben.

Szabadon álló akrilkád

- Szennyeződés álló szaniter akril kádtest
  Külső kezelésmentes faborítás vastagsága: 4 mm
  Belső akrilréteg vastagsága: 4-5 mm
- Lefolyó és rejtett túlfolyó
- Rejtett szintezőláb

Dupla falú szerkezet:
A masszív, 2 rétegű konstrukciónak köszönhetően nincs szükség nehéz acél tartószerkezetre, ezért a statikailag kritikus födémeken is elhelyezhető.

 
ÁR

 439 900 Ft

TERMÉKHEZ RENDELHETŐ TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐK

Rundo Solo csaptelep

Rundo Solo csaptelep

Szabadon álló kádcsaptelep zuhannyal. OVAL, SIERRA, VENUS térben álló kád vásárlása esetén 25% kedvezmény a csaptelep árából! 159900 Ft helyett csak 119900 Ft.
 119 900 Ft
Via egycsöves csaptelep

Via egycsöves csaptelep

Szabadon álló kádcsaptelep zuhannyal. Szabadon álló kád vásárlása esetén 40% kedvezmény a Via csaptelep árából! 139 900 Ft helyett csak 83 900 Ft!
 83 900 Ft
Beüzemelési díj

Beüzemelési díj

A beüzemelési díj tartalmazza: kád kicsomagolását, víz-, lefolyóbekötést szabvány szerint; tömítések, csatlakozások ellenőrzését és a 2 éves teljes körű garanciát.
 24 900 Ft
Házhoz szállítás

Házhoz szállítás

A házhoz szállítás részleteiről a "Gyik" menüpont alatt, a "SZÁLLÍTÁSSAL ÉS FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK" részben tájékozódhat.
 5 000 Ft
ELŐZMÉNYEK