';

TERMÉKEK//Merülő medence/Fjord Cool Tub

Fjord Cool Tub

Fjord merülőmedencénk a mára nagy népszerűségnek örvendő hideg terápia elvét követi. A merülőmedence hideg vize jelenti a leghatékonyabb hűtőfürdőzést, akár egy fizikailag megterhelő edzéssort követően, vagy egy fárasztó napot követő szaunázás után. Hőszivattyú segítségével 10-15 °C-ig hűtjük a medencét, amelyben egy rövid időtartalmú fürdőzés kifejezetten előnyös lehet egészségügyi szempontból is. A hirtelen hőmérséklet-változás jó hatással van a szív és érrendszeri problémákra, illetve serkenti a vérkeringést is.

Próbálja ki Ön is legújabb fejlesztésű Fjord merülőmedencénk jótékony hatását!

Specifikáció:

Digitális vezérlőrendszer
Beépített hőszivattyú (4,5 kW)
WPS keretszerkezet
Feszültség igény: 1 x 16A 230V / 50 HZ
Antibakteriális szűrőbetét

 
ÁR

AKCIÓS ÁR

 1 349 900 Ft

 1 099 900 Ft

TERMÉKHEZ RENDELHETŐ TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐK

Thermotető (1-3 személyes)

Thermotető (1-3 személyes)

Thermotető 1-3 férőhelyes medencékhez. A thermotető alkalmazásának célja hogy a jakuzzi hőjét a beállított szinten tartsa, mellyel jelentős energiát és pénzt takaríthat meg. A hőszigetelésről egy speciális hab gondoskodik, melyet kívülről ízléses műbőr borítás fed. A thermotető több színben kapható. Kérjük a színt megrendeléskor pontosítani.
 106 900 Ft
Házhoz szállítás

Házhoz szállítás

A házhoz szállítás emelőhátfalas teherautóval, vagy utánfutóval történik. Ha a beemeléshez darus autóra van szükség, az ár változik! A házhoz szállítás további részleteiről a "Gyik" menüpont alatt, a "SZÁLLÍTÁSSAL ÉS FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK" részben tájékozódhat. A házhozszállítás kapuig történő szállítást jelent.
 50 000 Ft
Beüzemelés

Beüzemelés

Beüzemelés igénylése esetén 2 év garanciát biztosítunk. Önnek valóban nincs más dolga, mint kényelmesen hátradőlnie abban az esetben is, ha bármilyen problémája merülne fel a vásárolt termékkel kapcsolatban. 2 éves granciánk az egész ország területén érvényes.
 69 900 Ft
ELŐZMÉNYEK