';
SERVICE PLUS ismerje meg új kényelmi szolgáltatásunkat Tovább

Vitalia E-Max™ TURBO

Vitalia kádunkra leginkább a letisztultság és az egyenes formatervezés jellemző. A hagyományos kádak kedvelőinek kitűnő választást ígér, de egy modern stílusú fürdőszoba csodás kelléke is lehet egyben. A kiváló minőségű akrilkád fontos szerepet játszhat a nyugodt percekre és kikapcsolódásra vágyó fürdőzőknél. A rendkívül erős masszázsmotorral felszerelt kád tökéletes masszázsélményt biztosít, legyen szó akár hát vagy talpmasszázsról. A levegő dúsító szabályzóval könnyedén változtatható a masszázs intenzitása. A SILENT™ pezsgőfürdő motorral felszerelt kád percenként akár több mint 200 liter levegőt képesek áramoltatni szinte hangtalanul, egészen varázslatos és gondtalan relaxációs élményt biztosítva.A kád vízalatti színterápiás világítását beállíthatja hangulatának megfelelően, mely nyugtató hatást biztosít egy fárasztó nap után.Az automata kiszárító rendszer gondoskodik róla, hogy a fürdőzés után a csőrendszerben ne maradjon pangó víz.
Az E-Max™ hidromasszázs rendszer egyik előnye az ózonos vízfertőtlenítés, mely elpusztítja a baktériumokat a fürdővízben, továbbá rendszer egyéb kényelmi funkciókat kínál, mint az FM rádió, exkluzív színtárápia, vagy a vízhőfoktartó rendszer mely nem engedi kihülni a vizet akár egy hosszabb fürdés esetén sem.

A TURBO elnevezés híven tükrözi a kád nyújtotta masszázsterápia professzionalizmusát. A 2 db 1 lóerős masszázsmotor és a 24 db hátmasszázs fúvóka egy sportoló vagy egy erőteljesebben igényben vett test lemasszírozását is könnyedén ellátja.  

 

4 mm vastag, szaniter akril kádtest
POLI-MAX™ erősítés a kádtesten
Keretes lábszerkezet
Kádelőlap + 1 oldallap
Automata le- és túlfolyó + szifon

HIDROMASSZÁZS RENDSZER
2×12 Mikro fúvókás hátmasszázs
4 Midi fúvókás oldalmasszázs rendszer
20 levegő fúvóka
SILENT™ meleglevegős pezsgőfürdő motor
2 db 1 LE hirdomasszázs motor

VEZÉRLÉS
Digitális E-MAX™ TOUCH vezérlés
LCD kijelzo

FELSZERELTSÉG
Ózonos vízfertotlenítés
Színterápiás világítás
Exkluzív színterápiás világítás (12 x 1 LED)
Csőkiszárító rendszer
Vízhőfoktartó rendszer
FM rádió
Biztonsági zár

 
ÁR

AKCIÓS ÁR

 852 400 Ft

 639 300 Ft

TERMÉKHEZ RENDELHETŐ TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐK

Beüzemelési díj (masszázskád)

Beüzemelési díj (masszázskád)

A hidromasszázskád beüzemelési díja tartalmazza: kád kicsomagolását, áram- víz-, lefolyóbekötést szabvány szerint; tömítések, csatlakozások ellenőrzését és a 2 éves teljes körű garanciát.
 49 900 Ft
Kád előlap AQUAwood™ juhar

Kád előlap AQUAwood™ juhar

2 mm vastag AQUAwood™ víztaszító, famintázatú előlap juhar színben, mely harmonizál a legtöbb fürdőszobai bútordarabbal, sőt ezáltal a kádját is egy hangulatos bútorrá varázsolhatja. Az AQUAwood™ lapokat bármely üres vagy masszázsrendszerrel szerelt egyenes kádra felszerelhetjük.
 23 300 Ft
Kád oldallap AQUAwood™ juhar

Kád oldallap AQUAwood™ juhar

2 mm vastag AQUAwood™ víztaszító, famintázatú oldallap juhar színben, mely harmonizál a legtöbb fürdőszobai bútordarabbal, sőt ezáltal a kádját is egy hangulatos bútorrá varázsolhatja. Az AQUAwood™ lapokat bármely üres vagy masszázsrendszerrel szerelt egyenes kádra felszerelhetjük.
 16 300 Ft
Cubic Slim csaptelep

Cubic Slim csaptelep

Akril kádtestre szerelhető kerámiabetétes csaptelep Kerámiabetétes váltószelep SLIM kádbeömlő Fix masszázsfunkciós zuhanyfej Zuhany gégecső A Vitalia kád esetében a kád rövidebbik oldalára kerül, a láb felőli részhez
 66 900 Ft
Nanotechnológiás kezelés1

Nanotechnológiás kezelés1

Legyen Önnek is önmagát tisztító fürdőszobája! A nanotechnológia felhasználásával a kezelt felületek évekig megmaradó különleges tulajdonságokkal rendelkeznek, a mikroorganizmusok (vírusok, baktériumok) nem képesek megtapadni a felületen. A különböző szennyeződések (vízkőlerakódások, zsír) könnyűszerrel eltávolíthatóak a felületről.
 40 590 Ft
Wellis fehér kádfejpárna 1db

Wellis fehér kádfejpárna 1db

1db Wellis fehér fejpárna kádakhoz.
 4 400 Ft
Nera fejpárna

Nera fejpárna

1db fehér fejpárna Nera kádhoz.
 9 400 Ft
Házhoz szállítás hidromasszázs kád

Házhoz szállítás hidromasszázs kád

A házhoz szállítás részleteiről a "Gyik" menüpont alatt, a "SZÁLLÍTÁSSAL ÉS FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK" részben tájékozódhat. A házhozszállítás kapuig történő szállítást jelent.
 10 000 Ft
ELŐZMÉNYEK