';
SERVICE PLUS ismerje meg új kényelmi szolgáltatásunkat Tovább

Olympus SZENTENDRE

Az Olympus Deluxe masszázsmedence számos felhasználási lehetőséget biztosít. Kiválóan alkalmas egy nagyobb családi vagy bartáti társaság öszejöveteléhez. Egyszerre akár 9-10 személy is kényelmesen ellazulhat a meleg habok közt. De kitűnően alkalmas a sportolók edzés utáni izomlazításához, egy könnyed nyújtáshoz, vagy otthoni edzéshez is. Az Olympus Deluxe masszázsmedence el lett látva minden olyan kényelmi funkcióval mely a prémium kategóriára jellemző. Ezáltal a tökéletes relaxáció, kikapcsolódás érzetét biztosítjuk, kellemes felüdülést nyújtva használóik számára.

Élvezze Ön is a meleg víz jótékony hatását Olympus deluxe medencénkben, amely 7 ülő- és két fekvőhelyével és 100 db fúvókájával minden eddiginél kiemelkedőbb masszázsélményt biztosít. 

 

 

Jellemzők:

Alapanyag: Üvegszálerősítéses akril
Oldalburkolat: Thermowood 
Keret: Rozsdamentes acél zártszelvény

Fekvőhely: 2 fő
Ülőhely: 7 fő

Vízmennyiség: 2330 Liter

Energiafelvétel:
3 x 230V/50Hz (400V)

Jakuzzi motorok:
Hidromasszázs motor: 2db 3 LE  230V/50Hz
Vízkeringtető motor: 1 x 0,75 LE  230V/50Hz

Vezérlőegység: Wellis Smart Touch

Összes fúvókaszám: 100 db

Színterápiás világítás: 2 db 55 RGB LED-es lámpatest

Vízszűrés: UV-C

Extra felszereltség: 4.1 hangrendszer, 4 és 1 gombos kiegészítő panelek.

Thermotetővel, kiszállítással, beüzemeléssel.

 

A medence a Pünkösdfürdő utcai üzletünkben tekinthető meg.

TULAJDONSÁGOK:
 
ÁR

AKCIÓS ÁR

 6 825 500 Ft

 3 889 025 Ft

TERMÉKHEZ RENDELHETŐ TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐK

Medencetető Olympus

Medencetető Olympus

A thermotető alkalmazásának célja hogy a jakuzzi hőjét a beállított szinten tartsa, mellyel jelentős energiát és pénzt takaríthat meg. A hőszigetelésről egy speciális hab gondoskodik, melyet kívülről ízléses műbőr borítás fed. A thermotető több színben kapható. Kérjük a színt megrendeléskor pontosítani.
 215 900 Ft
Házhozszállítás Olympus

Házhozszállítás Olympus

A házhoz szállítás utánfutóval történik. Ha a beemeléshez darus autóra van szükség, az ár változik! A házhoz szállítás további részleteiről a "Gyik" menüpont alatt, a "SZÁLLÍTÁSSAL ÉS FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK" részben tájékozódhat. A házhozszállítás kapuig történő szállítást jelent.
 150 000 Ft
Acél lépcsőkorlát

Acél lépcsőkorlát

Rozsdamentes acél lépcsőkorlát 2 lábon álló, stabil kivitel Talajhoz rögzíthető, 2x4 db csavarral
 83 900 Ft
WelliStep belépő

WelliStep belépő

Anyaga: UV álló műanyag Egyszerű telepítés és könnyű használat: Másodpercek alatt összepattintható Csúszásgátló gumi felülettel 90 cm széles lépcsőfokok 300 kg-os teherbírás
 62 900 Ft
Beüzemelési díj Swimspa

Beüzemelési díj Swimspa

Beüzemelési díj
 149 900 Ft
Homokszűrő

Homokszűrő

Homokszűrő berendezés, amely a masszázsmedencékhez alapfelszereltségként biztosított antibakteriális szűrőfiltert váltja ki. Stuktúra: ø50 cm-es laminált poliészter üvegszál erősítésű tartály Kezelő: felső kezelőnyílással, szeleppel Felszereltség: 75 kg 0,5-1,2 mm szemcseméretű szűrőhomok (3 zsák) Teljesítmény: 6m3/h Az ár tartalmazza a szakszerviz általi beüzemelést.
 299 900 Ft
pH/redox vegyszeradagoló

pH/redox vegyszeradagoló

Lakossági felhasználásra szánt redox szondás, automata vegyszeradagoló. A víz redox szintjét méri. Az adagoló automatikusan adagolja a vízfertőtlenítő vegyszert (klór) a mért szintnek megfelelően. A pH szonda a víz pH értékét méri, és automatikusan ada golja a folyékony pH-minus vegyszert az ideális pH szint eléréséig. Az ár tartalmazza az induló vegyszercsomagot.
 499 900 Ft
Homokszűrő előkészítés

Homokszűrő előkészítés

Az ár a gyári medence előkészítést tartalmazza, nem foglalja magába a homokszűrő berendezést!
 69 000 Ft
pH/klór vegyszeradagoló

pH/klór vegyszeradagoló

Wellis Dosing System - pH/free chlorine. Közületi felhasználásra szánt szabad klór szondás, vegyszeradagoló. A víz szabad klór szintjét méri, ÁNTSZ előírásoknak megfelelően. Az adagoló automatikusan adagolja a vízfertőtlenítő vegyszert (klór) a mért szintnek megfelelően. A pH szonda a víz pH értékét méri, és automatikusan adagolja a folyékony pH-minus vegyszert az ideális pH szint eléréséig. Az ár tartalmazza az induló vegyszercsomagot.
 599 900 Ft
Közületi felhasználásra való felkészítés

Közületi felhasználásra való felkészítés

A masszázsmedence beüzemelését követően az ÁNTSZ követelményeinek megfelelő, Wellis szakszerviz általi felkészítés, vízóra felszerelés, mintavételi csap beszerelés, gépészeti elemek felcímkézése. A beüzemelés díján felül fizetendő opció. Megjegyzés: Egyes modellek ára tartalmazza a beüzemelés költségét.
 149 900 Ft
ELŐZMÉNYEK